Bsmlh ipekursat amin cnm cok haklısın🤲 Kac haftalık senın bu kıloda burdakılere takılma benım ilki 1500 dogdu Allah’ıma sükür sapasağlam bazı bebekler dışarda buyurki senın cok güzel kılosu ben en son 34+0 gittim 2400 dedi
ipekursat Bsmlh işte dün 34+6ydık 2500 gr 46 cm çıktı ölçülerimiz sağlıklı olsunlarda dediğin gibii 🥰
Bsmlh ipekursat bence cok iyi benım de gittiğinde 35+3 olacak bakalım ne diyecek ciger iğnesi vuruldu bana o 2 hafta 100 gram alabildi
ipekursat Bsmlh bende 33 te vurulmuştum ciğer geliştirici yarasın bebeklerimizede inşallah 2.5 kilo doğanda 4 kilo doğanda aynı görülüyo doktorlar arasında işte biz fazla düşünüyoruzz
Bsmlh ipekursat bana dr dediki en fazla 2500 oda dayanırsa aman hocam dedım sağlığı yerınde olsunki beslerken büyüyen bebek seveyim🥰 hoşuna gitti kadının ☺️
Bsmlh ipekursat inşallah cnm ama simdi sarımsı leke geldi gercı 32 de içimi deşti devlet Çarı muaynesi diye makat geliş bebegı içte kalan zamanla iner demişti drum ama korku sardı
ipekursat Bsmlh bende hamileliğin başından beri sarı akıntı geliyo böyle nişana benzer değilse hiç endişe etmeyinn artık her ay kan idrar tahlili vermekten doktorumda antibiyotik yazmakta sıkıldı bu ay umursamadık bile düşün benimde geçen ay akıntıyı kontrol ettiği gün parça halinde sarı akıntı gelmişti o yüzden bence kanlı falan değilse o sökülüyodur
elediyebiri Asya61 Bende 37+1deyim 🙈🙈🙈 son 20 Ama Bu ara Cok agrilarim var. Zaten 33ten beri bebek zor duruyor icerde 😂🙈
Bsmlh ipekursat yok yok kanlı degıl cnm bende antibiyotik munırol şase ve fitil kullandım onlardanmıdır 10 gün oldu ama
2prensin_annesi 34+3 olduk bizde ama kasık ağrısı bel ağrısı cati ağrısı yürütmüyor çok zorlaniyorum 1 haftadır
ipekursat Bsmlh olabilir kuzum sökülüyodur büyük ihtimal 2 gün var zaten doktora gitmene takip et bakalım akıntıyı ama korkulcak bi şey olduğunu sanmam
ilknurrkrc 10 mayıs bende tarihimi aldım şükür. Şimdi heyecanla bekliyoruz spinal sezeryan olcak korkuyorum tabiki 🤭
Bbgkdk Bizde 36+5 olduk. Bugün doğum tarihimizi aldık. 4 Mayıs sezaryen olacak ama daha önce gelmek isterse normal deneyeceğiz 😊
Gigy Ryhnm 37 ye kadar bekleyeceğiz gidişata göre bakacağız ,sezeryan olursa Mayıs 6-10 arası düşünüyoruz ,Miniş bakalım ne zaman gelmek isteyecek plan yapıyoruz ama 🙈😍