Esrahuma Aiteh biri 26 diğeri 11 aylık kızlarımın ilk kızım 6 aylıktı hamile olduğumda ki isteyerek olmuştu şimdi biraz zor oluyor ama çok güzel birşey bana göre ben çok memnunum bu durumdan olduysa da hakkınızda hayırlısı olsun bence güzel birşey
Akeb Aiteh aynen korkmak yok yola devam🤣ben şunu bi doğurayım bikaç aysonra bunuda çiftleyip jübilemi yaparım artık😅
Sinemdmrcoglu Ayse_m bnde ıstemıyırdum ama oldu kızım nısan 27de yaşına gırcek bnde 20 haftalık hamıleyım yenı yenı kabullenmeye başladım valla psıkolojım çok çökmüştü
turansmom1 Aiteh Adet olmamıs olabilir çünkü daha yeni doğum yapmış bayan 5 ay olmuş. Benimde 5 ay 23 günlük bebeğim adet olmadim 😀
Sinemdmrcoglu turansmom1 hahahshsh anlıyorum lıyayla uğraşınca bnde aynıyım yanlış okuma anlama konusunda 😂
aysimaninannesi58 Ayse_m henüz doğurmadım🤣 ama kolayda olmayacak biliyorum bu fikre alıştırıyorum kendimi
turansmom1 Sinemdmrcoglu Ay hemde nasıl tadimlarımız bitti şuan birseyleri karıstıryorum bazen beğeniyor bazen nefret ediyor patlayacağım artik😂
Sinemdmrcoglu turansmom1 yaaaa offf ınan tek düşüncem ıstegım artık özgürce yemek yemesı korkuyorum katı gıda vermeye ya Boğaz’ında kalır korkusu çok bnde çorbayla ekmek yumurta makarna patates yemegı falan verıyorum sebze ıstemıyır senın ne kadarlık
Ayse_m Aiteh hiç olmadım doğumdan sonra 5 ay oldu doğum yapalı ama 1 Yila kadar normalmiş girmemek normalmiş