Ouzc Kızlar sizce 5.haftada kese görünürken bebeği görmek için vajinal ultrosona gerek var mıdır yoksa biraz daha beklenmeli mi
zeytinkiz Ouzc bende 6.Hafta ailk doktora gittim kalp atısı normal ultrasonda duyul adı alttan bakalım mı dedi bende evet dedim onda da duyulmamıştı. Haftaya gel dedi ozman duyuldu. Bence bir sıkıntı olmuyor eger gerek varsa yapılabilir 🤷
Busraaa__ Ouzc bende gitmistm normal ultrason ile bakti keseyi gördü bebek daha olusmamisti 2 hafta sonra tekrar gittim bebegi gördük erken gitme bnce 7. Haftada falan git 🌹
Ebru_ylmz Ouzc ben keseyi de kalp atışını da vajinal ultrason da gördüm doktorum vajinal ultrasonun 1 hafta daha erken gösterdiğini ve ilk 3 ay sakıncası olmadığını söyledi korkma zaten bebek görünsün sonra karından bakıyolar
Gulsen54 Eğer vajinal ultrason istemiyorsanız biraz daha bekleyip tam net üstten görebilirsiniz kan değerlerinizi takip ettiyseniz beklemekte sakınca olmaz ama ben bebeğimin kesesini ilk vajinal ultrasonla gördüm
mlkkk Ouzc beta 3000üstü olunca karından kese görülür ondan bir hafta on gün sonra da kalp atılı duyulur canım eğer kese görüldüyse bir hafta bekle bebeği de görürsün
Serappp14 Ouzc bende 5 2 yken vajınal ultrasonla gordım 1 hafta sonra karından gordum bı sorun olmuyor