Elif3425 Herkese merhaba 16. Haftalık olduk ara sıra hala midem bulanıyor her gün bir tane prilam içiyorum içmezsem kötü oluyorum artık ilaca bağımlı olduğumu düşünüyorum böyle bi durum olabilir mi sizce ?
Senayyalcin Elif3425 Ben 38 haftalığım hala gece yatmadan iki tane alıyorum midem bulanıyor çünkü bağımlılık olduğunu düşünmüyorum
Esray_ Elif3425 33. Haftamdayim her gece 2 tane iciyorum gündüzleri de baska ilac kullanıyorum hala geçmedi bulantilarim. Doktorum endişe etme hiç güvenle sonuna kadar kullanabilirsin dedi.
Ozlem23 Elif3425 bende kullandım bulantım geçene kadar birkaç ay öyle bişi yok merak etme her kutu bitiminde bir gün deniyodum iyi olmazsam gidip bı kutu daha aliyodum
Cansu_okan 23 haftalıgım bnimde oluyor ama 19 haftalıkda bıraktık prilamı Dr dedi şuan hiç birşey kullanmıyorum bna ndn yasakladı hala bilmiyorum 🤷♀️
Gkc123 Ben de bagımlılık yaptığını düşünenlerdenim yatmadan 1 tane içiyordum sonra mide bulantımın azaldığını düşündüğümden bırakayım dedim ama o gece ve gündüz aklım ilaçtaydı 😅şimdi bıraktım tamamen midem bulanmasına rağmen 😅