Melekylmz 12 haftalık gebeyim. Şimdiye kadar mide bulantım yoktu yeni yeni mide bulantılarım başladı. Normal mi ?
CanselYldray KayaAlTimimi 6 haftalık gebeyim bende ilk gebeliğim içim dışıma çıkıyo çok erken değil mi peki benim kusmalarım
KayaAlTimimi CanselYldray canım sanırım benimde o dönemlerde başladı 6 yada 9 haftalarda sanmam canım bu çok normal kimileri ilk günden başlar hem bu arada annenin istifra etmesi bebeğin beslendiği anlamına gelirmiş bebek alacağını alırmış gerisini istemezmiş
DamlaHakanTaydas CanselYldray canm bn 5+5 deyim bnm bile başladı mide bulantılarım sulu yemek salçalı yemek görmek istemiyorum
CanselYldray KayaAlTimimi içimi rahatlattın 🙏🏻 Çok saol canım 🤗 aşırı ya Daha doktorda seçemedim bide yabancıyım bende Bursa'ya yeni geldik bide ilk hamileliğim o yüzden çok bilinçsizim
CanselYldray KayaAlTimimi içimi rahatlattın 🙏🏻 Çok saol canım 🤗 aşırı ya Daha doktorda seçemedim bide yabancıyım bende Bursa'ya yeni geldik bide ilk hamileliğim o yüzden çok bilinçsizim
CanselYldray DamlaHakanTaydas hadi ya 😣😣 çok kötü cidden bu hamilelik bende hiç bişey göresin Yok yemek olarak 😣😣😣
DamlaHakanTaydas CanselYldray işe gidiyorum bn sabahları 3 araba değişiyorum işden çıkmayı düşünmüyo değilim ilaça başladım devam ederse napcam bilmiyorum