Herkese merhaba. Bir doğum hikayesi de benden gelsin istiyorum ama daha çok iyiki ve keşkelerimden bahsedicem. Sezeryan günümü 9 nisan olarak belirlemiştik 7 nisanda anestezi ve covit testi için gittiğimde kontrol muayene hakkımı da kullanmak istedim. Hareketlerini az hissettiğim için bişey yeme seni bugün alıyım dedi doktorum ve yatışım yapıldı. Yukarı odaya çıktığımda nst ye bağlandım hemşire gittiğinde kalp atışlarının çok hızlı olduğunu farkettim anneme geri çağırmasını söyledim. Hemşire biraz gözlemleyelim dedi serum taktılar hem benim hem bebeğimin aşırı yüksekti ve hemen doktorum geldi açlık süreni bekleyemiycem dedi ve beni apar topar ameliyathaneye götürdüler eşim asansör beklerken son anda yetişebildi. Ameliyathanede bi kaç soru sordular spinak takıldı hiç acımadı. Ameliyat esnasında tansiyonum çok düştü sakinleştirici vurdular kızımı gördüm sonrası masada ameliyatın bitmesini beklemek daha zor oldu. Allah hepinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Yukarı çıktım burda 5-6 saatte açıldı ayaklarım gibi yazılara denk gelmiştim bana 1-2 saate dediler o kadar sürmedi bile. Emzirirken zorlandım ağrılarım oldu kum torbası koydular. Ağrılardan ziyade yanma hissiyatı en zoruydu. İlk emzirmede göğsüm kanadı yara oldu çok farklı bir acısı varmış. Hastane çantama göğüs ucu kremini koymaya gerek yok iki günde yara mı olacak demiştim ama koymuştum. İyiki koymuşum Keşke biraz daha erken başlasaymışım sürmeye. Sütüm az geldi mama takviyesi yaptık. Bugün tam bir haftalık olduk hala yapıyoruz yiyorum ama yeterli gelmiyor nedense. Can sıkmaya gerek yok sağlığı iyi olsun da belki yarın ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. Hastaneye rezene ve kimyon karıştırıp götürmüştüm iyiki götürmüşüm hem süt için hem de gaz için çok iyi geldi. Hastanenin hasta bezi harikaydı depent almamıştım kendi götürdüklerimi de kullanmadan getirdim. Keşke yarım kol bir tshort alsaymışım çok terledim. Göğüs ucundan çok çektim nipplecare mükemmel bir krem kesinlikle tavsiye ederim başkasını aramayın beni o kurtardı çok şükür. Aklıma gelen bunlar ama sorularınız varsa yanıtlayabilirim. Biraz karışık oldu ama idare ediverin çok uykusuzum yazmadan gitmek istemedim bir faydası olur birilerine diye. ☺️