Birdemetgul Gzmk bende kız görmüştüm kızım oldu.bu gebeliğimde de eşim rüyamda erkek bebek getiriyodu bana bakalım bidahaki aya netleşecek 😃
Anneoluorum Gzmk hamileliğimi ve erkek olacağını ayni anda gördüm suan 33+1 deyiz saglikla gelsin bebisler
DenizSayer Gzmk hep rüyamda kendime benzeyen bir erkek bebek görüyordum ama tam tersi çıktı şükürler olsun bir kız bebek bekliyorum 🌸👼🏻
Zrgakbyk Gzmk dinimiz islam sitesinde erkek bebek olması için bir dua var. İsterseniz onu okuyabilirsiniz elinizi karnınıza koyarak. Benim hangi arkadaşım yaptıysa hepsi erkek oldu.
Gzmk Zrgakbyk teşekkür ederim canım ama ben sadece meraktan soruyorum ilk bebeğim olucak. kız veya erkek hiç önemli değil sadece biran önce öğrenmek istiyorum o yüzden rabbim ne verirse versin 💜💙
Sevvalkrbg Gzmk Rüyamda hep erkek bebek gördüm, doğurduğumu,emzirdiğimi ve cinsiyet balonu patlatmadan önceki gece rüyamda da içinden mavi şeyler uçtu. Ertesi günü öğrendik ki oğlumuz oluyor 💙👼
bademsekeri42 Gzmk Aynen ismine varana kadar görmüştüm kız bekliyodum hiç erkeğe ihtimal vermemiştim ama doktor erkek diyince küçük çaplı bi şok geçirdim