Baysey Kızlar 6+3 haftadayız gunlerdır bulantı dan ölüyorum doktorum serum yaptır acilde dedi ama hergun de acile gidemem, sizlere iyi gelen yiyecek VS neydi
Asli1108_ Baysey ben limom yiyordum. Birde aktarlarda nane yagı var kulak arkalarına ve bıleklerını suruyorum baya hafıfletıyor. Gecmıs olsun bende aynılarını yasadım ama ınan olcagı varsa oluyor zor bır surec Allah yardımcımz olsun 3. Aya gırdıgınde ortalarında gecıyor. Sabır 🤲🏼☺️
Rbkny Baysey 18 hafta olmama ragmen hiçbişey geçirmiyor doktorum ilaç öneriyor kus birşey olmaz diyor bazen limon ve zencefilli ballı çay iyi geliyor oda saatlik sonra yine eski halime dönüyorum deneyebilirsiniz belki iyi gelir sizede
Borulce Baysey doktorunun senin için belirlediği bir bulantı kesici hap olabilir. Seçenek sunmak doğru olmaz senin bünyene beneğine göre zaten çok seçenek yok ama doktorunun belirlemesi en uygun olanı en kısa sürede iletişime geç çekme bulantı berbat ben iki gebeliğimdede beş ay çektim. Yiyecek olarak limon zencefil elma çubuk kreker olabilir
Meless Baysey vallahi hiçbir şey iyi gelmemişti bana 10.haftaya kadar çektim ağlıyordum artık… 10.haftada azaldı. 12.haftada bitti çok şükür. Olipsin naneli şekerini emin yarım saatte olsa idare ediyor
karpuzayse Baysey canımsın doktoruna sor afedersin ben de artık kanlı kusmaya başlamıştım dr gece prilam gündüz zofer yutabilirsin demişti ikisini yutunca biraz insan gibi yaşıyorum yoksa günüm bulantıdan zehir oluyor
Minikmucizem22 Doktorum bana prilam adlı ilacı yazdı iki gündür iyiyim çok şükür bende senin gibiydim ağlıyodum artık dayanamıyodum mide bulantısına. Doktoruna bı danış istersen
Bebegim4 Baysey bende geç gidicektim aslında ama lekelenme olunca doktor çağırdı bakalım inşallah yarın görürüz 🙏🏻💕
Baysey Bebegim4 benim kesem karından gözüktü Allaha sukur herkes kalp atısı icin gec git dedi ama doktor bhcg değerimi sorup gecen hafta cagırdı içeride kanamam varmıs düşük tehlikem varmıs iyiki gitmisim dedim
Bebegim4 Baysey benimde lekelenme geliyo iğne se kullanıyorum ben coraspirin doktor gel bakalım ne olur ne olmaz dedi benimde kesem karından görünmüştü şükür ama kalp atışı için vajinal bakabilir yarın 6+5 de görünür mü bilmiyorum
Smyrataskiran Baysey düşük tehlikesi için çok korkup stres yapma ben çok yaptım malesef ama kesinlikle kanaman varsa ayaklarım altında yastık koyup devamlı uzan ben 4. Haftada öğrendim düşük tehtidi ile 12 haftaya gircem hala devam ediyo progestan kullanıyorum günde iki tane ve düşük iğnesi vurulmuştum 2 kere devamlı dinlenmeni tavsiye ederim