Zehraaa98 Mom053 ben e bebekten aldım rezalet ötesi bimden aldıgım bıle daha iyiydi hiçbir şeyini begenemdım e bebeğin 😪bir ze üstüne basıp gondermışler kocaman ayak izi
Mom053 Zehraaa98 ben beğendim çoğunlukla beğeniyorlar e bebeğin müslimlerini. Müslimler zaten ince olur kullanım amacı zaten ince olması gerekir. Asıl bim ve 101 de ki hem boyut olarak küçük hem de çok zar gibi incecik kalitesiz yani.
[silindi] Suheyla06 ben de o sebepten almadm fazla ince geldi bana. Lcw hem uygun hem guzel oluyor bunlar
Zehraaa98 Mom053 kalitesiz değil daha kalıtelı e bebek cok dandık bu arada az once şoka ugradım fıshe price eğitici köpekçiğin kumandası 59 tl ye aldım ve cok guzle fısher price oyuncak topunu aldım eve gecınceatafım fotoğrafını almadıysanız bakın
Zehraaa98 Suheyla06 aman takma ya en fazla alt açma yaparsın😂banyoda örtü olarak kullanırsın zaten doğunca ılk 3 ay kusmuk kaka her yerı
Zehraaa98 Suheyla06 aynen canım ya bu arada şok markete gırdım bende fıshe rprıce cok guzel oyuncakları gelmış cok guzle bakamdıysan al mutlaka