gulin-35 MrvCgn yanlız dıkmeden once ıkı kumasıda yıka cekmıstı burda bı bayan soylemıstı tek tarfı cektı pot oldu utuylede duzelmedı dıye
Umay1m Suheyla06 fazla bende bakıyordum kız çıkardı tek satılıyor diye ama ben malını da hiç beğenmedim almadım o yüzden 🙊🙊
Umay1m Suheyla06 yani normallere göre ince oluyor işte 😂😂 olsun pusetin üstüne falan örtersin iyi olur i
Mom053 Suheyla06 e bebek ye iki tane müslin battaniye 25 TL. Ve yerleşe çok güzel indirimden haberiniz yok galiba bence böyle şeyleri inidirimi bekleyip ebebekten almalısınız kalitesi tartışılmaz
Suheyla06 Mom053 ya ben bebek alışverişini komple Mayıs ayına bıraktım her şeyini o zaman alacaktım bu gün formda gördüm çocuğuma bir şey alayım artık dedim 😂 öylesine aldım
Hayla34 Mom053 kalitesi nasıl bim ve a101 den almıştım ikisi de çok ince bir yere takılsa yırtılacak gibi hemen
Oozgn Suheyla06 Tabikide canım kullanılır bende fiyatlar iyi diye eşime ayirttir dedim tanıdık var şokta çalışan lcw dede ikisi 30 TL idi
Zehraaa98 Suheyla06 aman takma ya en fazla alt açma yaparsın😂banyoda örtü olarak kullanırsın zaten doğunca ılk 3 ay kusmuk kaka her yerı
Mom053 Suheyla06 ebebek te hala indirim var hem de yüzde elli oradan da alabilirsiniz müslimleri. A101 ve BİM’in müslimleri çok kötü kalite olarak
Suheyla06 Oozgn iki battaniye lazım olurmu bilmiyorum kayınvalidem yaptı ablam yaptı Annemde alacakmış birde hastane çıkışlarında oluyormuş battaniyelerle çocuğu put gibi sararım artık
Mom053 Oozgn e bebekte ikisin 25 TL ordan alsaydınız keşke şu an yüzde 50 indirimde ben tekstilleri e bebekte indirime girince alıyorum marketlerin kalitesi çok kötü
Oozgn Suheyla06 bende puset emzirme örtüsü olarak kullacagim birini birinide kundak yaparım ana dizinin altına sererim diye düşündüm çokta eşya iyi olmuyor oğlumdan kalanlarda var ama o zaman muslin falan yoktu 🤣 bakalım kararı eşim versin artık.
Zehraaa98 Mom053 ben e bebekten aldım rezalet ötesi bimden aldıgım bıle daha iyiydi hiçbir şeyini begenemdım e bebeğin 😪bir ze üstüne basıp gondermışler kocaman ayak izi
Oozgn Mom053 baktım canım renk konusunda hoşuma gitmedi sonra lcw ye geçtim aslında alışverişe çok başlamadım sayılır değişim yapmam gerekiyordu oradan bende muslin aldim