Asyakuzusu Byza03 İlk haftadan veriyor planlıysa. Planlı değilse bekliyorlar. Benim 2.gebeliğim tarih ilk haftadan belli 38+2
Morcivert07 Byza03 biraz önce aldım günümü 38+3de olucak. 37+2 yim şu anda. Ama 2.sezeryan olduğum için doktor ilk başta 38. Haftanın içinde yaparız demişti
Bsmlh Byza03 planlıda baştan söylüyor benım soyledı ama benım sorunlarım çıktı maalesef 34 de gün verdı yenı aldık 1 hafta oldu alalı 37+2 de alacak
kadriye25 Benim ikinci sezeryan olacak ilki erken doğum olduğu için doktorum gözetim altında gidebileceği yere kadar bekletecem dedi 1 günde 1 gündür mantığıyla 🤲🧿
Zafsim0801 Morcivert07 bende 1 haftalık anneyim tam 38 haftada sezeryanim oldu şuanda çok pişmanım 😟bebeğim ultrosonda 3 kg yakındı gelişim guzel alabiliriz demişti bende kabul ettim doğduğunda 2.925 Gr doğdu kuzum 3 4 güne 500 Gr verdi sarilikla uğraştık biraz şimdi çok şükür saglikliyizzz her şeyden önemlisi bu ama düşünüyorum da keşke bekleseymisim herşey yolunda giderkeb 1 gün bile anne karnında kalmasının onemini çok iyi anladım
Hum69 Bende az önce aldım günümü kendi isteğimle sezeryan tam 38 haftalığım haftaya çarşamba Allah nasip ederse kavuşuyoruz
Morcivert07 Zafsim0801 Hayırlı uğurlu olsun Allah analı banalı büyütsün 🧚🏻♀️Bence hiç pişman olma canım evet anne karnında 1 gün 1 gündür. Ama benım ilk kızımda 40 hafta dolmasına rağmen 2740 doğdu snra 2450lerw düştü. Sarılık vardı hatta uzayan sarılıktı 50 gündü çok şükür yatmadık hastanede ama hep bi endişe vardı içimde. Şimdi bu hamileliğimde 37. Haftdayım 2700 olmuş. Bebeğin zayıf olması birazda genetiklikle alakalı bi durummuş. Benim eşimde o şekilde zayıf doğmuş O yüzden 38 39 çok takmıyorum artık. Çünkü ilk kızımda normal DİE gitmiştim hastaneye mecbur sezeryana almışlardı ☺️
Bmhkvhpbgh 34+2 yim bende dün aldım tam 38+0da olucak bayrama denk gelmesin diye o gün istedim 37de olmaz dedi doktorum 37de yapanlar neye göre karar veriliyor
Mugesahra33 Byza03 valla bnm ki sağolsun,39.haftama giriş gunumu verdı,2.gebeliğim,sancı tutarsa gelirsin dedi,kızmda gununden bır gun once kasılmalarım bslamsıtı hemen gtmstım🥰