Saniyes Arkadaşlar ben Almanyadayım ailem Türkiye’de en azından annemin doğumda yanıma gelmesini istiyorum ama bilmiyorum oluyor mu eşim 2 odalı bizim evimiz kişiye izin yok demişti sıkıntılı oluyor yani olmuyor demişti ama size de sormak istiyorum, bu durumu yaşayanlar var mı sizin annenin geliyor mu ???
Asyakuzusu Saniyes Dün açıklama yapıldı. Yasaklar geri geldi. Şehirlerarası bile yasakken Almanya zor canım. Benim annem istanbulda oda gelemiyor. Ama tek bakılmayacak bir durum yok emin ol
Animes Saniyes annenizin vize durumu yoksa telefonla Ausländeramt yani yabancılar dairesini arayarak sorabilirsiniz, özel durumum var hamileyim, davetiye ile annem gelebilir mi diye? Tabii önce annenizin pasaportu var mı?
HemsireAnne01 Saniyes pasaportu yoksa, vizeside yok sanirim. Suan almanya vizesi veren iData kapali, ve hic bir islem almiyor Pandemiden dolayi. Yurt disindan türkiyeye gelende sorun yok. Istedikleri gibi seyhat ederler kisitlama yok.
Gururunannesi Saniyes yani canm tabiki de her istediğimiz olmuyor. Anne evet olsa çok güzel olur. Ama olmicak gibiysede eşiniz bu süreçte size yalnız eşlik etse daha iyi olabilir. Çünkü madem izin de yok zorlama bence ve bunu iyiye yor iyi düşünmeye çalış. Bebiş de üzülmesin
Saniyes Asyakuzusu Benim kayınvalidem 2 hafta sonra falan Türkiye’ye gidecek ve geri gelecek benim için öyle diyor
lentil Asyakuzusu ama birinci dereceden yakınlar için hastalık durumunda izin alabiliyor. Bugünkü genelgeye bakın istersenz
Saniyes Asyakuzusu bankada işleri varmış mecbur gidiyorlar , ama geri gelirler mi sizce onlar gelirse annem de gelemez mi
mutluaile11 Saniyes hayr canım almanyada yasayan birisi türkiyeye rahatca gidip almanyaya dönebilir. Ama türkiyede yaşayan biri için sıkıntılı.
Asyakuzusu lentil Ama 15 gün için. Peki onlar gidene kadar tam yasak gelirse. Risk almış olmasınlar diye yazdım ben. 65 yaş üstü zaten tamamen yasak
Gull_94 Sanmıyorum suan pandemıden dolayı vıze ıslemlerı bıle bı sura askıya alındı kı pasaport cıkartck vıze alıncak vs bu surecte zor evınız yeterlı degılse baska bırısıde sızın adınıza davetye gonderblr ev durumu yeterlı olan kı turıst vızesı ıse cok bakılmıyo dıye bılıorm ev durumuna
Asyakuzusu Saniyes Evet canım. Sağlık olsun. Zaten gerek yok ya. İlkinde yaşadım biliyorum. Tek kolay bakılıyor
Saniyes Gururunannesi kayınvalidem burdan gidecek ve geri gelecek dediğine göre ondan anne de gelmek istiyor bende çözüm arıyorum da galiba yok
Gururunannesi Saniyes himm canm vala benmde ilk doğumum olcak . Hastanede de refakatçi olarak annemi yada ablamı istiyorum çünkü kayınvalidem ve gorumcemle pek rahat edemem utanırım yani . Ama eşim illa annem gelcek diyor. Birde erkek çocuk meraklısı hepsi .oğlum olacak kırkı çıkana kadar da burda sanırım kaynanam. Yani gerçekten de bazen her istediğimiz olmuyor
Morvy Saniyes evt öyle kriterler var be yazıkki tek çözüm turist olarak gelmesi olurdu oda şuan mümkün değil
mutluaile11 Saniyes oda sayısıyla alakası yok. Annen gelirse eğer aile ziyareti için gelicek zaten temelli gelenler için m2 hesabı yapılıyor