Rumeysagnc Geceden beri bacağıma kramp girdi ve yürüyemiyorum emekliyorum resmen sıcak su uyguladım ama fayda etmedi basamıyorum ne yapmalıyım acil tavsiyesi olan var mı ?
Mlk8 Rumeysagnc magnezyum fayda eder doktorunuza danisin zaten hemen verecektir.muz yiyin ve maden suyu için hergun 1 tane düzenli o da çok fayda ediyor.geçmiş olsun🌸
esraizmirli Rumeysagnc seni üzmek istemem ama tam 1 hafta çekmiştim o ağrıyı sonra kendiliğinden geçti 😒
Asyakuzusu Rumeysagnc Doktorundan tüm vitaminlerin bir arada olduğu, gebelikte çok faydası olan osteocare vitamini iste canım. Kramp kalsiyum eksikliğinden olur. Bebekta onu çok feci çekiyor anneden. Bu vitaminin içinde kalsiyumda var
Mlk8 Rumeysagnc bunun acil diye bi cozumu yok eksikliği tamamlamadigi surece vücut kramplar bitmez ne yazikki. Bas ağrısı değil ki agri kesici alıp gecsin
esraizmirli Rumeysagnc vallahi tam bacagımın arka tarafına girmişti ağladım resmen girnce o kadar kötüydü yürümekte çok zorlandım bir kaç gün sonra geçti
Rumeysagnc esraizmirli bende bende gece girdi çığlık attım resmen ağrıdan sabaha geçer dedim ama geçmedi oğlumda var kaldım böyle kalkamıyorum
esraizmirli Rumeysagnc ama magnezyum ilacınızı muhakkak için 39 haftalık hamileyim 1 2 defa krampla karşılaştım çok şükür o kadar baya etkili maden suyu da içiyorum o da iyi geliyor geçmiş olsun bu arada 🌺
Asyakuzusu Rumeysagnc Ayrı ayrı değil dediğimi yaparsanız rahat edersiniz. Tavsiye benden gerisi size kalmış🌸
mlkkk Rumeysagnc kas ağrılarına sıcak su değil soğuk su uygulanır canım soğuk su uygula bide vicks tarzı mentollü yada acı biberli kremler var onlardan varsa sür biraz açıyor kasları
Rumeysagnc mlkkk internetten bakmıştım sıcak kompleks uygulanıyormuş bi de soğuk deneyeyim inş işe yarar