Hazella Merhaba hanimlar rutin kontrole gittiginiz doktorunuz kan akimina bakabiliyormu acaba bu cihaz herkeste yok bildigim kadariyla doktoru boyle detayli inceleyen varsa isim verebilirmisiniz rica etsem bi doktor bulamadim hala
Mercimekmom Hazella doktorlar bakamıyor perinatoloğ a gitmeniz lazım bakılması için eğer doktor riskli görürse sizi sevk ediyor zaten
Bsmlh Hazella benım basından beri her gidişimde bakar 🤲 27 de yakaladık mesela aspirin tavsiyeler akım düzeldi
Hazella Mercimekmom bakan doktorlar var bildigim kadariyla arkadasimin doktoru bakiyodu perinatolog degildi
Bsmlh Hazella tabıkı kendı dr bakıyor her gitmemde rahım ağzı suyu herseyı tek tek basar tek tek anlatır
duyguluanneee Hazella benim de doktorum bakıyor benim bebeğimde tek arter tek ven var yani toplamda kordonda üç damar olması gerekirken iki damar var o yüzden akışa her muayenede bakıyor
Ogretmenanne35 Hazella detaylıda perinayologa gitmişti orada bir damarın dirençli olduğunu öğrendim . Tansiyon takibi yapmamı tavsiye etti doktor
Hazella Ogretmenanne35 Ogretmenanne35 detayli 20 li haftalarda oldugu icin o kadar beklemek istemiyorum o yuzden hep bakan bi doktor arayisindayim
Sadekahve @Hazella Benim bebeğim tek ven tek arter ve rahim damarinda çentik var o yüzden her kontrolümde bakiyor doktorum .Perinotolog değil kendisi