duygu0693 Kızlar az önce ultrasonum vardı 8+0 olmam gerekiyor son adet tarihine göre ama 7+2 çıktı boyu 11 mm sizce büyük bir sorun mu
Canimoglummmm duygu0693 Neden moralin bozuluyor benimde 5 gün geride yumurtam o zamana denk gelmiş çatlamış.Doktorun bir şey dedimi kötü vs ?
SerpilEsra duygu0693 önde veya geride olsun problem degil zamanla haftasini yakaliyor benimde önde gidiyordu suan yakaladi🥰
rmdfile duygu0693 sorun değil ki benim de öyle gebeliğin başından beri 30. Haftadayız hamdolsun 🙂 geç döllenme olmuştur
BNNRTNCKLC duygu0693 Gayet normal , şuan çok minik ilerleyen haftalarda gününü yakalar ki zaten 1 hafta ya da 2 hafta önden gitmesi veya geriden gelmesi herhangi bi sorun teşkil etmiyo zaten doktorun ona göre yönlendirirdi seni o yüzden moralini bozma 🌸
esraizmirli duygu0693 benim 2 hafta gerilik vardı canım doktorum geç döllenme oldugunu korkmamam gerektiğini söylemişti şuan 39 haftalık hamileyim fark kapandı birde 3 hafta öne geçti bebeğim genelde fark kapanıyor kapanmasa bile sizinki 6 gün hiç önemli değil merak etme 🥰
Gzey123 BenİM de öyle doktor 1 2 günden bişey olmaz dedi 11+0 şuan haftaya kontrolüm var yakalamış tır belki kendi haftasını bebişim😊
Elifkskl duygu0693 hayır değil benimde 6 gün geriden geliyordu o haftalarda 12 ci haftada adet günüme göre aynı çıktı hızlı büyüyorlar üzülme
Suheyla06 duygu0693 benimde geriden geliyordu dün ultrasonda baktı doktorum ve haftasını yakaladığını gördük 23 haftalık olmuş 😂
SerpilEsra Cankizimmm 5 haftalik gittigimde 6 cikti son gidisimdede kesin bir hafta öndedir diye gittim ama haftasini yakalamisti 8+1 olduk