metehaninannesiii Mercimekmom yıkadım valla daha erken olmasına rağmen hiçbir şey olmadı katladım yine paketine koydum
Lalihhhh Minik_kalplim_ daha önce şoktan zıbın aldım hde 3 paket keşke almasydim dedim aşırı küçük 9,12 aylık yaziyor ama 0,3 aya anca olur yıkayınca da sanki küçüldü daha da o yüzden şoka gelenler ilgimi çekmiyor ama bime gelenler kaliteli oradan da aldım
Hbss12 Minik_kalplim_ tekstil ürünü tavsiye etmiyorum, top vardı yumuşak ondan aldım tavsiye ederim tatlış bi oyuncak
gulin-35 Minik_kalplim_ gırmemısım sızın actıgınızı bende acmıstım boyle bı post 😀bırkac oyuncak aldım nevresım takımı muslın aldım bı tane
Minik_kalplim_ gulin-35 bnde almayı düşünüyorum ama bazı hanımlar iyi değil diyorlar bilmiyorum napsak😂
gulin-35 Minik_kalplim_ oyuncak ıcın gıttım bende guzel seyler vardı nevresım ve yastık muslınde hosuma gıttı guzeldı kuması aldım
Nslhntkn Minik_kalplim_ ben a101 ve bimden agız mendili aldım biminki açık ara hepsinden güzel.Bugün de ter bezi ile agız mendili aldım şoktan ama aşırı güzel diyemem işlemeleri dagılacak gibi 😞
Tugcekkkkk Minik_kalplim_ aynen öyle canım. Hastane çıkışı aldım 3 tane çok kötü oldular ki çok yüksek derecede yıkamadım da yani.. Müslin bezleri çekti minicik oldu. Ama bimden aldıgım müslün bezler çok güzeldi arada 2 3 lira fiyat farkı vardı zaten
demioz ben bu sabah 7 aylık bebeğimle gittim şoka valla oyuncakları çok sevdi oğlum🥳 çıngırak top piramit alıştırma bardağı aldım heyecandan çığlıklar atıyordu oğluşum 😅
Aysem3338 cicegim_-123 valla cnm hoşuna giden birşey olursa al bende böyle yaptım almadım çok pişman oldum birdahada hoşuma gideni bulamadım içinden ne geliyorsa al boşver milleti
yavrukom Minik_kalplim_ çorap ter havlusu ve Müslin örtü aldım havlu ve corap çok kaliteli muslin için yorumusuzm hiç görmemistim daha önce kaliteli bişey gibi degl😄
Oglumveben34 cicegim_-123 ultrasyon kağıdı verdi ordada yazıyordu son adet tarihinizi soruyor ya ordanda hesaplayıp 5 haftalık daha çok küçük demişti
Oglumveben34 cicegim_-123 son adet tarihinizi girince hesaplayan programlar var oradan da öğrenebilirsiniz kendiniz