Zerrinatila 34 haftalık hamileyim dün doktora gittim doktor suyun çok fazla dedi bebekte önden gidiyor baya dedi kanama su gelmesi olabilir dedi bebeğin hareketini hissetmediğin anda direk acile gel dedi içime bir korku oturdu Böyle bir. Olay yaşayan varmı
Mervekaynak Zerrinatila canım benimde suyum çok fazla şuan 31+4deyim. Doktor banada aynı bebek biraz irilesmis dedi şekerden şüphelendi ama şekerle alakalı bişey yok yükleme falan yaptırdık normal çıktı tahminime göre bebek irilestikce normal doğum zorlanıyor. Suyun bence fazla olmasının en büyük etkeni bebeği irilestirmesi ama benim doktorum böyle konusmadi gayet ılımlı konuştu gerçi benim doktorum acıyı datatli söyleyen bir kadın🤭🤭 ama korkmanj gerektirecek bir durum yok erken doğumu tetiklemez demişti bana
Gokceeeee-_ Zerrinatila Benim de suyum fazlaydı çok şükür bir sıkıntı olmadı bende korkmuştum sen gibi araştırdım youtube de bir tane doktor konuşma yapıyordu o konu hakkında dinleyebilirsin adını bilmiyorum bana dinlememi söylemişti burada ki anneler hiç korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle
Bsmlh Mervekaynak yüklemeden snr şeker kanda takıp yapılıyor yenıden yapıldımı 30/31/32 den snr şeker çıkanda oluyor
Zerrinatila Mervekaynak kaç. Kilo bebeğin Sizce 3 kilo 34 haftada fazlamı Gerçi suyun da içinde şiş tabi ilk. Olduğu İÇİN korkuyorum biraz sadece normal doğum dan da aynı şekilde Allah’ın izniyle bütün anneler bir nefesle doğurur. İnşlh
Mervekaynak Bsmlh 30. Hafta bittiğinde 3 aylık şeker ile açlık şekeri bakıldı o değerler de sınırın çok altında çıktı şimdi cumartesiye tok gidicem birkaç test daha yapacaklarmış
Mervekaynak Zerrinatila bizim 30.haftada 1650grmdi. Günceli cumartesi günü öğreneceğiz ama 34.haftada 3 kilo biraz fazla geldi sanki bana