Sibeeelmoom Kızlar haftaya kontrolüm var doktor belli olma ihtimali var dedi cinsiyeti için kız erkek hiiiç fark etmez ama çok merak ediyorum😍 sizce?????? Bacak arasından bişi görüyorum sanki olabilir mi 🙈
hellobaby0 Sibeeelmoom yaaa benimki de aynı benziyor erkek dedi doktorumuz hayırlısı neyse o olsun inşallah 🧿🙏
[silindi] Sibeeelmoom benm 12 haftada burda tüm tahminler erkekti etrafmda herkes erkek hissediyordu ama kizzz😊
Leylaalin Sibeeelmoom Canım erkek mi kız mi ben anlamıyorum ama keyfi Masallah yerinde ayaklar eller 😂😂 bu şekilde erkek olabilir benim ki kız büzüle büzüle yatıyor hep kapatıyor kendini
Sibeeelmoom hellobaby0 ay acabamııı ya bütün sülalem de erkek hissediyor 🤣inşallah sağlıkla gelsinler de 🌸🙏🏻🙏🏻
Sisygirl Bu açıdan bacak arası gözükmez ama kuzum bebegin alttan görüntüsü olmalı orda net belli olur
Fatmanur-3 Sibeeelmoom Yaa aynı oğlumun ultrason görüntüsüne benzerdim erkek kafasına benziyor bilemedim 😁♥️
Fatmanur-3 Sibeeelmoom Bende kız geçiyordu içimden rüyamda iki defa erkek gördüm ve çıktı ama batılda olsa denediğimiz herşey erkeği gösteriyordu 😂