Meryemcakmak01 Arkadaşlar bana kalıcı çamaşır yumuşatıcı yüzey temizleyici çamaşır deterjanı tavsiyeleriniz nelerdir ne kullandıysam istediğim performansı alamadım çok mağdurum evim ve eşyalarım mis gibi kokmasını istiyorum her zaman
Eski9 Meryemcakmak01 Yer silme suyu ABC Beyaz İnci harika baya kalıyor kokusu vernelde BİM’in mavi şişe çok kalıyor camasirda şu sıra da ABC bin pembe şişesini aldım oda güzel
Eski9 Meryemcakmak01 birde evin güzel kokmasi için bence evdeki eşyaların sık sık yıkanması gerekiyor 2 3 ayda bir tülleri yıkarım koltuk kırlent kılıfları örtüleri ayda bir yıkarım yatak örtüleri vs herşey sık sık yıkanır evde sigara da icilmedigi için eve girdiğim ilk anda mis gibi kokuyor ev
Ebru_ylmz Eski9 yer silmeyi bende kullanıyorum çok güzel kalıcı kokusu var ama dediğiniz yumuşatıcıları da denicem
Kubraylmz0 Bende bir türlü kalıcı ahşap yüzey temizleyici bulamıyorum ama kıyafetler için abc parfümlü çok güzel
Ebrumihrimah Meryemcakmak01 yumoş orkide olanını şiddetle tavsiye ederim yarım kapak kullanıyorum harika kokuyor ve 1 ay rahat kalıyor hatta daha fazla bile kaldığı oluyor
Ikrnur Bende yumuşatıcı bulamıyorum sonunda buldum yumoş pembe renk harike kokuyo kokusunda gitmiyor. Yüzey temizleyici de beyaz pembe kapak bingo mutlu yuvam harika kokuyo
Sedakbyk Meryemcakmak01 perwoll cok guzel camasir deterjani hem kokusu kalici hem iyi temizliyor,bingonun kirmizi yumusaticisi harika kokuyo kalici,yuzey temizleyici de tampa beyaz sabun 💐
Songul-944 Meryemcakmak01 canim yumos extra lilyum konsantre al mutlaka parfüm sıkmışız gibi kokuyor uzun bi süre cok az koyuyorum yetiyor. Ama ben camadiri yikadiktan sonra durulamaya getiriyorum onda koyuyorum yumusaticiyi. Mutlaka dene derim..
Ebrulisss Yuzey temizliginolarak bingonunnmavi sise olaninii kullaniyorum , yumos lilyum mavi sise olani super kokuyor , oda parfumude febrez gold oneririm efsane kokuyor evime gelenler hep bayiliyorum senin su kokularina diyor 🤭 Detarjanda pervol siyah ve kirmizi sise olani kulaniyorum canim ben cok memnunum .
Susam1 Meryemcakmak01 yüzey temizleme parke, lavabo, wc, banyo hepsine Ersağnın genel temizliğini kullanıyorum kokusu harika ve kalıcı en önemlisi kimyasal değil leke falan varsa çıkarma özelliği çok.. Yumuşatıcı olarakta bende koku takıntısı olan biriyim sürekli evim mis koksun isterim kendimde 🙊 uzun uğraşlar sonucunda bir çok yumuşatıcıyı denemedim Bingonun kırmızı renkteki yumuşatıcısını çok beğendim parfüm kokusu kalıcı ✌️
ecemkarakuskilic Toz ç.deterjan ariel,sıvı deterjan perwoll bakım ve ferahlık,yumuşatıcı lilyum kesinlikle harika,yüzey temizleyici Bingo fresh mutlu yuvam,Toz almak içinde aynısı Bingo fresh mutlu yuvam toz al hepsinden çok memnunum 😊
Krizantem_ Meryemcakmak01 Yumusatici bingonun oğluşum kokusu çok güzel ve kalıcı bebek gibi kokuyor esim de çok beğenmişti hatta hep bundan al diyor😄 bir de yumoş un hanımeli olanı çok güzel ve kalıcı. Yüzey temizleyici olarak da bingo mutlu yuvam Deterjan olarak beyaz ve renkliler için alo-omo-bingo hangisi indirim de denk gelirse alıyorum memnunum hepsinden Sıvı deterjan kullanıyorum siyahlarım da o da bingo yada perwoll yine hangisi denk gelirse alıyorum memnunum
Sislimom Meryemcakmak01 Bu zamana kadar kullandığım en harika en kalıcı yumuşatıcı file markette satılan kendi markası olan actisoft çiçek rüyası.. Yaşadığınız yerde file market varsa kuşkusuz öneririm
3prensesannesiii Meryemcakmak01 yumuşatıcı abc ’nin moru çok güzel kokuyor ve kalıcı yerler içinde bingo’nun beyaz olanı üzerinde bebek resmî var şiddetle tavsiye ediyorum çok memnun kalırsın ☺️Birde arkadaşın dediği gibi kullandığımız eşyalarında temiz olması lazım o da çok önemli