Merveee34 Kızlar 11+3 ün bulantılarım hafifledi ..Acayip şekilde dondurma yiyorum 🤣🤣benim gibi olan var mı . Özellikle buz dondurma.günde 3.4 defa yiyorum kendimi tutamıyorum . Yeni grip atlattım .Bu gidişle tekrar hasta olacağım galiba 🤦🏻♀️
kubrakokcan Merveee34 13. Hafta da bulantılarım bitti. Ve sürekli dondurma yedim. Aşırı derecede bi dondurma yeme isteği vardı. Kaç kutu dondurma bitirdim saymadım 😂😂
mlkkk Merveee34 bende çok severim dondurmayı da hasta okursam korkusuyla doya doya yiyemiyorum malum ilaç kullanılmıyor yeni korona atlattım eşim en ufak bi öksürüğümde bi bardağa iki üç limon sıkıp iç diye getiriyor onu içmektense dondurma yemem 😂
Gmsyusra Merveee34 bende 14. Haftada başladım 19. Haftaya girdik hala aynıyım nerdeyse her gün yiyorum bazen 2-3 tane yediğim bile oluyor 🤭
Merveee34 metehaninannesiii önceden günde bir tane normal çikolatalı falan yiyordum ama şimdi buza sardım 🤣🤣🤣
Tucenur Merveee34 ben ilk hamileligimde kızımda magnumun 6 lılarını yiyordım tek seferde şükür bişe olmadı yok cocuk şişer soguktan yok bilmm ne diyolar bence yalan tamamen bn kadar dondurma yiyen yoktur sorun yaşamadım sadce cok yemekten 40 kilo aldım 😀😀😀😀😀😀😀 suan hamileyim 1 tane yiyemiyorum
Merveee34 Tucenur ya ben normalde dondurma sevmem fazla yemem .Diğer hamileliklerim hep yaza geldi binde bir yemişimdir . Bunda kutu kutu buz yemek istiyorum 🤣🤣🤣
MeliSeliMelih Merveee34 şu an 9.ayımdayım hala dondurma yiorum ve buz kalıbında buz bırakmıyorum kıtır kıtır 😄 daha önce hiç buz yeme gibi bir özelliğim yoktu hamilelikte çıktı ortaya 🤷🏻♀️
Merveee34 MeliSeliMelih valla benimde yoktu .hatta soğuk su bile içmezdim yaz ortasında 🤣🤣 şimdi evde markette buz bırakmıyorum . 🤣🤣
Leylaalin Merveee34Bende 2 3 gune bir dondurma yiyorum ama hazır dondurma değil Maraş dondurması o daha faydalı Mado varsa bulunduğunuz yerden oradan alın hem çocuğun gelişimi icin de faydası olur