mrs_elisah Senaaa04 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 1 yaş iyi tabi ki doktor da sorun yok dediyse. Eşim çok erken istiyor bende endişeliyim 😪
Senaaa04 mrs_elisah hiç sorun olmuyo emin ol ..benim görümcem kırkı çıktıktan hemen sonra hamile kaldıhiç bi şey olmadı
Mlk8 OzgeSahin2 🤣🤣7 sene aralıksız hap kullandim bırakınca da hamile kaldim.bilerek ve isteyerek oldu yani 🤭
Arifcaninannesi mrs_elisah Cnm bende 3 ayri doktora gorundum oglum o zmn 10 aylikti yanlis degilsem 3 ude 1 bucuk yil olmus oluyor ameliyat icin uygundur dediler o sekil getirdim
mrs_elisah Derin_deniz01 benim kabızlığım vardı dr mushil ilacı vermişti. İlk 10 gün tuvaletten ayağım kesilmedi. O yüzden çok zorlandım sezaryen sonrası.
OzgeSahin2 mrs_elisah gercekten 1 ay once sezeryan oldum nasil korundun? Merak ettim cok korkuyorum hamile kalmaktan😃
Sedakbyk mrs_elisah sezeryan dogum yaptim oglum 3 yasindayken tekrar hamile kaldim suan 25 haftaligim 💐
mrs_elisah Sedakbyk sizin arası baya varmış 🤗 eşimde bende hemen istiyoruz yaşım da geçmeden ama bilemedim
Alize1 mrs_elisah bende daha 2. Sezeryan olmadım 5 yıl olucak arası. Ben ilk sezeryan sıkıntı hiç yaşamadım 2 gün sonra tamamen ayaktaydım inşallah bundada öyle olurum 🥴😅
Aiteh mrs_elisah 6 aylik erken . Cunki dikislerininyeri acir karnin buyudukce . Bence hic degilse 1 yil bekle. Allah korusun Allah korusun dikislerin patlama riski falan ola biliyormus.
Sedakbyk mrs_elisah doktorum en az 2 yil olmasi gerekir dedi cunku anne vucudu kaybettigi vitamini kan degerlerini anca toparliyomus
gulin-35 mrs_elisah doktora sorarsan bır sene sonra der bır sene tavsıye etmıyorlar ama bende beklıyorum dogurayım ıkıncıyı yedı sy sonra yapmayı planlıyom 😀ben caktırmadan sordum bır sene sonra dedı ha bır sene ha yedı ay 😀😀