iremdikkaya Merhaba kızlar 24. haftama girdim idrarda protein +1 pozitif gözüktü tansiyonum kilom herseyim gayet normal benim gibi bu durumu yaşayan var mı doktor tekrardan idrar testini yaptırmamı istedi Moralim çöktü bu durumu yasayan anneler yazabilir mi
Aslanannesiayse iremdikkaya benimde ilk gebeliğimde çıkmıştı 28.haftada yatışım oldu 24 saatlik idrar da bakıldı mı
Busra3509 iremdikkaya Ben bunu sorunu defalarca yaşadım protein + + + gözüküyor bende tansiyon normal. Doktor idrar yolu enfeksiyonu varsa veya akıntı problemi varsa onda da protein gözükebilir Korkma dedi
61zm 24 saatlik idrara bakıldımı? Ben 27. Haftamdan beri her hafta idrar toplayıp getiriyorum şuan 36dayım takibe devam:)
iremdikkaya 61zm yine aynı şekilde çıkarsa bana da onu söyleyecek sanırım inşallah sağ sağlim doğumum gerçekleşir daha 24. Haftam insan çok endişe ediyor🤲🏻😓
iremdikkaya Busra3509 bakalım bana ne diyecekler korktum açıkçası ilk gebelikte herseyim iyi giderken böyle cıkması
61zm iremdikkaya endişelenme canımm benim doktorum tansiyonu normal tut, bolca dinlen dedi. Sanırım hareketlilik hali stres artırıyo bunu. Sağ salim kucağımıza alıırız insallah meleklerimizii🥰