M_Duman_ Merhabalar ben 10haftalık hamileyim ve mide bulantısından ne yemek yiyebiliyorum nede su icebiliyorum bu yüzden hastanelik oldum bebek beslenemiyor diye .4 gündür buradayım Şükür bu gün taburcu oluyorum.Böyle bişeyler yaşayan oldumu hiç?
Sevde0281 M_Duman_ aynı durumu bende yaşadım ben kilo verdim bebek aldı hastanelik haldeydim ama gitmedim covid var diye. Ben ilk dört ayda beş kilo kadar verdim bebek alıyordu
Bubuseli M_Duman_ Bende o bunalım zamanlarını geçirdim Allah düşmana yaşatmasın ne zor kusmak bulantı yemek yiyememek çok zor yaa mafoluyor Allah’a yalvarıyordum o derece coksukur 16 haftalıkken bitti herşey
Mutiess M_Duman_ 65 kiloyla hamile kaldım 8 aylık hamileyim 63 kiloyum🙏🏻 Ve hala iştahsızım. Endişelenme ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor senin hormonlarından besleniyor🙏🏻
Cansu-13 M_Duman_ benim ablam da ne yese çıkarır dı doktor bir hap verdi onu kulalıdı mide bulantısı oluyodu ama kurmuyordu
M_Duman_ Bubuseli allahın izniyle bendede biter inşAllah🤲 Cok şükür bitti sizde.cok kötü biley ya irendim resmen herşeyden
Sevde0281 M_Duman_ siz yine de su içmeye dikkat edin böbreklerin yavaşladı enfeksiyon oluştu o zamanlar bende zorla da olsa içip kussamda içiyordum canım
Cansu_okan Bnde çok serum taktırdım ama hiç yatmadım hastanede migde bulantısından yatırdıklarını yeni duydum bn neler çektim 3 gün 5 gün bile sürdü aç susuz ama bna sadece serum takıp gönderiyorlar dı