elisamnlannesym Kızlar merhaba bı sorum olucak alt kısmımda segirme gibi , karnımizda bebeğimizin hareketlerini hissettiğimiz gibi bir his böyle tepik gibi of tarif te edemiyorum 😔(ve sık idrara çıkma) var mı benim gibi böyle yaşayan daha yeni 23 haftaligim korktum
Humanur2021 elisamnlannesym aynı hafta içindeyiz kuzum :) ve bende de oluyor kalp atışı şeklindeyse hıçkırıķ diye biliyorum hergun nerdeyse hiç şaşmıyor:))) 🙏🌸🤍🤍
Mls_mls02 elisamnlannesym karnın büyüyor canım normal aynı şeyi bende yaşıyorum ara ara doktor normal dedi büyüyor karnın ve bebek dedi
elisamnlannesym teachervera doktorunuza sordunuz mu ? Beni görmeden kum dökme , gaz vs dedi ama normalmiş burda kızlarda yaşıyormuş🤔😁
elisamnlannesym Humanur2021 ben çok korktum doktora yazdım bana yok gaz olabilir yok kum dokuyo olabilirsin felsn dedi ne güzel sizin doktorlarıniz rahatlatmis , valla ben doğum kanalına felan giriyor ya ondan çok korktum gercekten sonuçta hissettiklerim karnımda değil 😁
Humanur2021 elisamnlannesym Sen gönlünü ferah tut 🥰 Yavaş yavaş böyle hissetmeye başlıcaz sanırım ben keyif almaya bakıyorum ağrısından bile Allah’ın izniyle hiç bir sorun olmaz inşallah 🤲🌸