Esros Gzmkk 10 gün geçsin diyorlar normalde canım😌 Eğer 10 günün sonunda çıkmazsa üzülmeyin belki geç döllenmede olmuş olabilir, adetinizin gecikmesini beklersiniz ☺️
nlycltk Gzmkk ay benimde yumurtlamadan sonra 6. Günüm takvime göre 7 gün var adetime beklemedeyim bende 😊
Kubra411 Gzmkk canım sakın erken test yapma ben adetimin ertesi günü öğrendim. Bak şimdi beta yükselecek mi kese ne zaman görüncek diye kıvranıyorum 😭
Gzmkk nlycltk kaç aylardır bekliyorum inşallah bu mübarek ayda alırız haberi çıkacağını bilsem hemen yapcam test
nlycltk Gzmkk bizde öyle yaklaşık 1 sene oldu düşük operasyon vs geçti başımdan bakalım inşallah Allah nasip eder bizde de
nlycltk Gzmkk benimde geçen sene şubatta olmuştu kimyasal oldu maalesef 2 ay önce operasyon geçirdim bakalım inşallah yüzümüz güler
Bfduam Kubra411 o da ayrı bi sıkıntı tabi. Sonucu haber ver Dr dönüşü. Sağlıkla ilerler inş. Benimde bir haftam var, mide yanması, ekşimesi , hazımsızlığı var ama belirtiye yoramıyorum erkenden olmaz daha diye.
Kubra411 Bfduam kızlar ilk beta 79,48 Di bugün verdiğim kan sonucu 181.77 olmuş betam darısı tüm isteyenlerin başına 💖
Bfduam Kubra411 hadi gözün aydın:) Sana yazdigim mide yanması, hafif bulantı olmuş muydu belirti olarak?
[silindi] Gzmkk benim 14. günüm yumurtlamadan sonra [url=https://hizliresim.com/b24XMw] ovulasyon testim yine böyle çıktı