Ilkgozagrimmm Ogretmen arkadaslarim, dün açıklanan kararlar hamile brans öğretmenlerini de kapsıyor mu? Hamile öğretmenler bu 2 haftada okula gelmeyecek mi? Müdürümüz bu ogretmenlerin bu konu disinda olabileceğini soyledi de. Sizin müdürleriniz bi sey dedi mi? Ben su an 22+4 teyim.
Mumyy Ilkgozagrimmm ben 27. Haftamdayim hala bana uzaktan ders veriyorlar e zaten okul kapandı ne farkım var diğer öğretmenlerden daha bir de haftada 1 gün okula gelip defter dolduracaksiniz dediler ben de her hafta gelemem dedim artık
ikicocukluannee Love_baby çok saçma zaten 24 den sonra idari izinli sayılıyorduk . Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorlar
Ilkgozagrimmm Mumyy ne kadar sacma ya😐 Kafalarina gore ders veriyorlar. Bizim okuldan idari izinli hoca vardi ona hic ders tanimlamadilar, yerine baska bir hoca geldi. Haftada bir de hiçbir zaman gelmedi.
berilkus Mumyy Evet haksızlık var. Benim müdürüme Eylül’ün ortasında hamileyim dedim, o günden sonra daha okula adımımı atmadım, idare ediyor. Ne imza ne sınav asla çağırmaz, aday öğretmenim var danışmanıyım sağolsun o kız yapıyor her şeyi.
Mumyy busden sanmıyorum hocam şu şekilde olur uzaktan ders verirsiniz okullar kapandığı için ek derdinizi alirsiniz Ben kadroluyum istemediğim halde uzaktan ders verildi ek dersimi alıyorum
Bilge58 Peki neden dünden beri hamilelere idari izin deniyor 🙄bu kadar vakada haftanın 5 günü okuldayım gerçekten korkuyorum artık
Mumyy berilkus ne kadar şanslısınız ne güzel maşallah burada sorun geneldenin ucu acik olması az önce paylasilan genelgede bile idari amir isterse göreve çağırabilir yazıyor🤷
Periwashere Mumyy hocam o halde izne ayrilmasaydiniz dogum sonrasina ekletirdiniz aslinda. Ne farki var idari izinde de ders anlatacaksaniz. Ek ders alayim diye ayrilmiyorum ben de şuan
berilkus Mumyy Maalesef öyle. Müdürün vicdanına kalmış. İnşallah akıllı ve vicdanlı müdürlere düşersiniz gerçekten diğer türlüsü hamile değilken bile zor Allah yardımcımız olsun
Mumyy Periwashere su süreçteki sonrasına aktarilmiyor ayrıca doğumum yaza geldiği için zaten sonraya aktarmak da çok mantıklı olmuyor Eylül’de aylıksız izne ayrılacağım
Periwashere berilkus ya aktaranlar var ama freud, bir mevzuat sayfasına da sormuştum onlar da aktarilir demişti. Ilden ile degisiyor mu yine bu uygulama da ya. Bezdim valla