Dila71 Devlet Hastanesi’nde çalışıyorum bugün işe geldim net bir şey yok falan dediler sizde durumlar nedir işe gittiniz mi gitmediniz mi
Oznuuuurrrr Dila71 ben de hemşireyim. Net birşey yok inşallah haftasına bakılmaksızın idari izin verilir
Cankizimmm Dila71 genelge gece yayınlanmış 24-32 hafta arası yazıyor idari izin, süt izninde olanlarda idari izinli diyor.
ozgei Dila71 eskisi gibi 24-32 olanlar idar izinli sadece, bir de süt izni olanlar.. Süt izni olanlara verip de hamilelere idari izin vermemek kadar saçma birşey olamaz….tüm hamilelere verilmeliydi.Sadece 24. haftada olanlar mı risk altında🤬
SenaHifa Dila71 valla ben de aynı durumdayım haber bekliyorum izin verildiyse de iznimizden yiyorlar hiçbir şey net değil
Dila71 ozgei Yeni bir izinmiş gibi söylemeleri bizi aptal yerine koyuyorlar sanırım . Bütün hamilelere verilmesi gerekirdi 24 haftadan küçük olanlarin bir önemi yok galiba. Ayrıca süt izni zaten kullanıyorlardı birde üstüne idari izin verdiler gerçekten diyecek bir şey bulamiyorum
ozgei Dila71 bu resmen aptal yerine koymak evet…hamilelere diye açıklama yaptılar, her yerde öyle haber çıktı,bir sürü kişi mesaj attı bana izindeyiz sanıyor insanlar bizi🤬 genelge bir çıktı eskisi gibi 24-32 yazıyor çok üzgünüm doğmamış çocuklarımızın günahına giriyorlar
Oznuuuurrrr ozgei karnımızda bebeğimizle 3 nöbete gelip mesaili çalışıyoruz. Covidle iç içe çalışıyoruz ama süt izninde olanlar evlerine giderken biz eşşek gibi çalışmaya devam ediyoruz. El insaf gerçekten 54.bin küsürlerde vaka varken covid mutasyona uğramışken biz yüksek risk altında çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim ben ve benim gibi olan bütün sağlık çalışanlarının yardımcısı olsun inşallah
EsmaVera Benim de kafam karıştı ya sinir oldum.hayatımda ilk kez bir şeyden yararlanıcam dedim o da olmadı… genelge de 24-32 yazıyor.İç işleri bakanlığının sayfasında daha detaylı olanda hamileler yazıyor ikisi birbirinden farklı.Acaba valiliğimiz mi karar verecek bilmiyorum.Valilikten gelen yazıyı bekliyorum ben zaten raporluydum.
ozgei EsmaVera genelgede yazan şey geçerlidir, maalesef 😭 valiliklerin bize iyilik yapacağını hiç zannetmiyorum 😬 esnek mesai geldiği zaman bile yapmadılar böyle bir şey ki bu daha büyük birşey
Avokado Zaten olan bi izni yeniymiş gibi tekrar söylemeleri en saçma şey. Madem öyle 24-32 izni devam edecek diyin. Hamilelere idari izin demek neden yani
Dila71 ozgei mecbur 24 haftayı bekleyeceğiz başka çare yok tabi o zamana kadar başka bir şey getirmezlerse
EsmaVera ozgei çok haklısın 🤣 ama valiliğin sayfasına girdim bizimkinin orada da iç işlerinde ki hamileler olan kapsamlı yazı var şimdi iyice kafa karıştı iş yerine de belli etmiyorum bakalım ne diyecekler salaktayım şuan🤣
Btltncy Sağlık bakanlığı ve Milli istihbarat Teşkilatı hariç arkadaşlar , bravo gerçekten bravo , covid in içinde olup ,belki de en yüksek riskteki grubuz , ama bize yok
SenaHifa Btltncy asıl covid içinde olanları çalıştırıp covidle alakası olmayanları eve kapatmak bizi ve yavrumuzu gözden çıkartmak gibi düşünüyorum artık diğerleri altından çocuk doğuracak heralde
ozgei Dila71 bende bu şans varken 24′e gelince onu da kaldırırlar😬 bari onu almasalar elimizden artık umudum kalmadı en azından 24te kesin gidelim
Avokado Sağlık bakanlığının yayınlayacağı yazı bekleniyo dendi ama ne kadar farklı bişey yazabilirler ki
berilkus Gerçekten sağlık çalışanlarının hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum. Girip okuyunca üzüldüm ya hamile sağlık çalışanında koruyucu tılsım mı var da bakanlıklar arası farklı uygulama oluyor… Gittiğim hastanede bana bakan hemşire hamile olsa herhalde oturur ağlarım. Allah kolaylık versin hepinize
EsraKMR 24-32 nerde yazıyor genelgede hamileler yazıyor sadece ama ? Ben bugün 24 e basladım şükür yararlanabileceğim tüm hamilelerrdir inşallah
Cankizimmm EsraKMR yazıyor 24-32 hafta diye 32. Hafta doğum izni zaten istersen çalışırsın istemezsen çalışmazsin