25ebru35 Malum pandemi şartları nedeniyle gripten de korunmak için bu dönemde bitki çayı içen varmı ? Zararlı mı acaba? Nane limon içsem bir sorun olur mu acaba 🤔🤔
phd-anne 25ebru35 ben ıhlamur ve rezene içiyorum hergün. Çok abartmamak kaydıyla günde 1 2 bardak çayın hiç bir zararı yok
bircivcivannesi 25ebru35 doktorum karışık bitki çayları olmadığı ve günde bir iki bardağı geçmediği sürece sorun yok demişti
25ebru35 phd-anne ıhlamur içtim bende nane limon birde deneyeyim dedim grip olacakmışım gibi hissediyorum Boğaz’ımda da hafif yanma var korkuyorum önlem almak istedim 😔
phd-anne 25ebru35 çay olarak değil ama limon ve naneyi de yemeklerde çok tüketiyorum. Bence bi sorun olmaz 😊
Brc_mert Doktor bana da ıhlamur kuşburnu papatya içebilirsin dedi sanırım nane limonda içilebilir. Yeşilçay adaçayı gibi çaylar ve karışık bitki çayları içmeyin deniliyor
Brc_mert 25ebru35 ya sanıyorum öyle şeylerin zararı olmayacaktır ama tabi ben yanlış yönlendirmek istemem
Zehra1993_ 25ebru35 doktorum bana rezene içebilirsin demişti ben ıhlamur da içmiştim günde 1 bardak zararı olmaz