Shn16 vala sana şöyle diyim o zaman, bursa da adi duyulmus doktorlara gittim hep. Ziya cetin. Emre uysal. Orhan orhan. Hepsi hic bi halttan anlamadi. O oraya yonlendirdi. Digeri baska yere gonderdi. Oburu sorunu goremedi bile 😁 ki hepsi alaninda adi duyulmus iyi doktorlardi. Surekli doktor arastrdim. Ve bursada alaninda 3 doktor buldum.
Doc.dr. aral atalay
Doc.dr. mehmet ozgur akkurt
Doc.dr. engin korkmazer.
Aral bey jimer de ben jimer hastanesni bgenmedgm icin arastrmalarmda, onu terch etmedm.
Mehmet bey, acibadem de muayne ucreti cok fazlaydi karsilayamam acibademi diye terch etmedm
Mehmet bey zten onceden esentepe hastanesnden calisiyordu. Sonradan acibademe gecti.
Esentepe hastanesinde engin bey i buldum. Gecmisini inceledm. Yuksek ihtisasta bas hekim ve doc.dr uzmanlik alanini yurtdisinda prof.dr ile yapms egitimlerni.
Doktora gdnce anliyosun zten. Biraz annenin bilgi ve tecrubeside onemli. Doktorun blgisni anlamak icin.
Yani bende sana katilmiyorum. Op.dr bilgisi bi yere kadar yani. Doc.dr eger gecmisini cok iyi hocalarla yapti ise bilgi farki cook ciddi hissediliyo 🙂 ama normal bir gecmisi olan doc.dr ise op.dr ile farki olmuo 🤔 mesela yildirim doruk hastanesinde doc.dr.Muzaffer temur icin cok sikayet okudum riskli durumda devlete sevk ettigi. O yuzden her doc.dr bilgisi bir degl. Bilmem anlatabldm mi.
Cok doktr gezms biri olrak tecrube ile sabit.