Ceri5 Kızlar Merhaba, ilk bebeğiniz için alışverişi ne zaman yapmaya başladınız, hamileliğimin 22. Haftasındayım erken geliyor bi yandan da anca olur diyorum. Evimde küçük yer kaplasın istemiyorum. Sizde durumlar nedir
Bubuseli Ceri5 ilk alışverişi cinsiyet öğrendim 😂başladım almaya yarın 30 haftalık oluyorum eksik biseyim kalmadi sadece gecelik lohusa takımım eksik 😂😂
Hmsrqw Ceri5 her ay ufak bişeyler aldım durumunuz el verip ben tek alışverişte hallederim diyorsanız tek alışverşte sonraki haftalar yapın. Ben bütçemizi çok sarsmamak adına her ay 100-200 tl lik birşey almıştm
Nslhnkr Ceri5 cinsiyeti öğrendik basladık almaya. Valla evimde yer kaplasın kaplamasın diye hiç düşünmedim çünkü evimin en güzel parçalarını gördükçe çıldırıyordum ❤️ İndirime giren her ürünü aldım sizde öyle yapın malum şartlar kötü
Mom54544 Ceri5 15 haftaligiz plastik ürünlerden geçen hafta annemle gidip nevresim babynest vs kumaş seçip siparişini verdik arkadaşına unisex olarak pembeler maviler boğmak istemiyorum çünkü diye kıyafet olarak hiç bişey almadım daha halalarim babannem başladi onlarla ilgili 😂
bircivcivannesi Ceri5 25. haftaya girdim yarısından çoğunu aldım, ayakta fazla kalınca şiddetli bel ağrısı yaşıyorum, daha geçe kalmadan alışverişi tamamlayıp kenara koymak istiyorum sanki bir daha bu gücü de bulamayacakmisim gibi geliyor
Senmerve Ceri5 ben 18 haftalıkken ana kucagı yıkama küveti oyun halısını almıstım sonraki haftalar da çanta bebek arabası derken en son zamandada beşiği almıştım 30 ve sonrasında hersey olması mümkün burda 26 haftalık doğum yapan annelerşmiz de oldu brnim çevremde ,30 . 33. Ve 35 .haftalarda yapan oldu hep ve gebe okulundaki ebede 30. Haftada herseyiniz hazır olursa sizin için iyi olur doğum heran gelebilir geliyorum demez dedi bunu en iyi gelinimizden ve kendimden de bikiyorum ve şimdi 15 haftalık tekrar hamilryim dün cisiyeti öğrendim ufak tefek başlayacagım sonradan alındıgında hepsi birden alınaya kalltıgında maddi açıdanda zorluk oluyor maddi durum nekadsr iyi de olsa zorluyor
Aysedemir43 Ceri5 ben 26 haftadayım 3 4 gün önce toplu alışverişini yaptık ondan önce hiçbişey almamıştım. Sadece önceden bimde gördüğüm küvet takımı yastık yorgan diğer indirimdeki Nevresim takımı onları önceden ayarladım o kadar. Zaten dedemiz 3.ayımızda beşiğimizi bebek arabamızı almıştı onat hazırdı. Hastane çantası falan herşeyini bu hafta da hazırladım nolur nolmaz diye aldığımız eşyaları da hurca koyup öyle bekletiyorum daha dolap almadık. Eğer kıyafet almaya başlıycaksan da bence bi liste yap ona göre al çünki bebiş hızlı büyüycek giymediği şeyler çok olur. Sağlıklıca doğsun kucağına al inşallah
07-02-2019 Ceri5 ben 32den Sonra baslıyorum ilkindede ole yaptım şşmdşde eksikleri ole yapmayı dusunuom cok indirimde bısey gormedıkce ewet agırlasıyorsun ama zaten korona var cıkıp magaza magaza gezip almıcan Internet ten sıparıs wercem kapıya gelecek yıkayıp utulemeyede annemler geliyor yardım ediyor zaten sartlara baglı olarak karar vermek daha ıyı 🙂
minnakimmm Ceri5 bende 22. Haftadayim henüz doğru düzgün bir şey yok asıl alışverişe ramazan bayramindan sonra yapmayı düşünüyorum 🤗
-Cansu- Ceri5 canım 23+4 nerdeyse çoğu şeyi bitti kıyafetleri odası tamam Bi arabamız kaldı 😊 son zamanlara bırakma sonra gittikçe ağırlaşıyor insan
Mervuras26 Ceri5 bende 28. Haftamda aldım çalışıyorum sonra zaman bulamam diye . Benimde evim küçük aldıklarımı yıkadım ütüledim burçlara koydum . Ama iyi ki o zaman almışım 35. Haftadayım çok ağırlaştım gezemem şuan 🙋♀️
Sehera1 Ceri5 biz 17. Haftada cinsiyetimizi öğrenince mecbur aldık çünkü ailelerimiz kardeşlerimiz bizden önce bişeyler alıp bize göndermeye başlayınca bizi strese soktular biz de mecburmuş gibi hissettik 😁