Hilalkorkmaz 12ci haftamdayım hala bulantım tiksinmem geçmedi düşünün yemek menülerini bile okuyamıyorum yemek fotoğraflarına bile bakamıyorum zavallı eşimle sahur hazırlıyoruz eşim oruç tutuyor ben tutamıyorum her dakika öğürüyorm böyle olanlar var mı
Vaveyla38 Hilalkorkmaz sen yine sahur hazırlamaya kalmışsın, ben mutfağın önünden bile geçsem kusuyorum 😂 merak etme benim 17. Hafta bitti gitti. Allah yardımcın olsun.
ebrr1048 Hilalkorkmaz azalıyo ama geçmiyo maalesef 😊 ama tabi kişiden kişiye değişir bazı kişilerde 14 de falan kesiliyormuş bazı kişiler hamileliği boyunca bi kere bile kusmamış 😱
Glbskr Hilalkorkmaz geçecek diye düşünün zaten herkesin ki aynı olacak diye bir şey yok tamamen geçmese bile yavaş yavaş azalır inşallah
Hilalkorkmaz ebrr1048 benimde kusmam ara ara oluyor belki diyorum her günnkussam rahatlarım ama olmuyor sadece bulanıyor ve sürekli öğürmekle geçiriyorum markete bile gidiyorum arada oradaki kokuları alınca başlıyorum insanalr içinde öğğğğğ öğğğğğ diyeeeee ilk gebeliğim gerçekten çok zormuş allahım bütün annelere kolaylık versin inşallah 🙏
ebrr1048 Hilalkorkmaz amin canım anne olmak zor gerçekten ☺️ Geçer inşallah prilam diye bi ilaç var doktoruna söylersen yazar o çok iyi geliyor
Hilalkorkmaz ebrr1048 evet yazdı birer tane içiyordum etkisi yoktu geçen bir post gördüm gece 2 tane içince etkili oluyormus bu gece iki tane içtim inşallah faydası olur
Hilalkorkmaz Vaveyla38 bende öyleyim gerçekten buz dolabını dün geldi annem sildi temizledi düzenledi eşim açıp içinden malzeme çıkarıyor düne kadar hep annemler yakın oradaydım her kahvaltıda yemekte suan gece mecbur olduğu için maskeyle falan girdim ama nasıl girdim eşimde anlayışlı allahtan elinden geldikçe uğraşıyor
Yaqmurr Hilalkorkmaz bende aynı durumdayım besinci haftamda basladı bulantılarım tiksinmelerim evimdeki buz dolabını dahi görünce kusuyordum ve çok fazla zayıfladım doktorum prilam dr verdi bunun sayesinde yemek yiyorum en azından gündüzleri. 10. Haftamızdayız şu an inşallah bir süre sonra durur diye umut ediyorum bende.😣Allah yardımcımız olsun miniklerimiz sağlıklı olsunda 🤲🏼
Gozdeku Hilalkorkmaz aynen ben de prilam ile kurtuldum, su bile içemezdim. Öğürme değil sürekli kusmaydı çünkü 😢. Sonradan kesildi şimdi hiç bir problemim yok. 28 haftadayım ☺️
Eligulu Hilalkorkmaz ben ben ben öğürmekten bir hal oldum tek çare zofer içiyorum o biraz rahatlatıyor ama etkisi geçince yine aynı
Vaveyla38 Hilalkorkmaz valla bacım Allah yardım etsin gerçekten ne diyip doktoruna söyle Dr prilam kullandım ben o dönemde iyi geldi biraz hamileler için olan Bi ilaç zararsız doktorum yazdı bana çevremde de çok kullanan var
Yaqmurr Hilalkorkmaz inşallah 🐣🤲🏼 Prilam uyumadan iki tane içmeye devam edin sizde iyi gelir inşallah ben o şekilde kullanıyorum en azından akşama kadar kusmadan birşeyler yememizi sağlar☺️
Huriyeolgn Hilalkorkmaz canım ben 24. Haftama kadar cektım malesef bulantıyı ve 7 kg verdım kusmalarım yuzunden 15. Haftadan sonra hormonlar duzene gırmeye baslıyor rahatlamaya baslarsın uyumadan once 2 prılam dr ıcıyordum
bebisim-_00 Hilalkorkmaz 13+3 geçti benim çok şükür hala bazı şeylerden tiksinirim ama erken geçti 😁 ama folik asit sebep oluyor ben kullanmayı bıraktım folik asiti 3 ay geçtiği için. Şuan iyiyim