_Mother_ Leylaalin valla bir güzel yedim 🤣😂 akşam yememiştim sancılar yüzünden zaten şimdi karnım bir güzel doydu
Nurunannesiii12 Leylaalin ilk defa bu saate uyanıyorum. Sanki orucu ben tutucam öyle acıkmışım 🐣☺️birlikte yedim hem eşimde yalnız kalmamış oldu😄😅insallah sonuna kadar kalkıp onun için hazirlayabilirim tek kalirsa yiyip içemiyor
ozlemprlk16 Leylaalin bende aynı oturup eşimden cok yiyorum yüzüme bakıp gülüyor ye aşkım siz ikiniz oruç tutuyorsunuz maşallah ne iştahlısiniz diye 😅
Aysobaciniz Leylaalin ona hazırlıyorum bende yiyiyorum 😂 domates salatalık beyaz peynir çok hoşuma gidiyor bu ara, ondan önce ben bitiriyorum adam beni izliyor 😂napim iki canlıyım ben 🙈
Ugurhilal Leylaalin hazırlarken hiç canım istemedi eşim yedi namazını kılıp yattı virüsten dolayı ben ayrı yatıyorum bi kaç gün sanki fare gibi mutfağa gidip bak kızım bi tane fazla yok diyip bi parça tatlı attım ağzıma hepsini yerdim de kaçtım mutfaktan dedim babanneyle dedeye gidecek bu tatlı mutfağı terk et minik canavar duyar gibi pıt pıt vuruyor oda 🥰eşimde içerden ohh şifa olsun diye gülüyor bugün dondurmasını da kaçırıp yedik suçumuz büyük 🤭🤫
VeraVrea Leylaalin gerçekten merak ediyor musun? Tek tek cevapları okuyacak mısın kim ne yiyor diye 😀
Morcivert07 Zey3400 ya o bende su içmezsem oluyor resmen 2 günde bi damacana su bitirdim. Üsten içiyorum alttan çıkıyor 🤣 yoksa midem yanıyor. Oturduğum yerde terliyorum
Zey3400 Morcivert07 su zaten olmazsa olmazım olsu evde şişeyle geziyorum tabii dediğniz gibi bir ayak WC de oluyor 😂
Krizantem_ Leylaalin Yemiyorum sadece canım vişne hoşafı istedi onu içtim şekersiz , bir tane de hurma yedim. Iftar saati de geç yemeği bende o zaman yiyorum eşimle , sahurda da yesem artı kac kilo gelir bilmiyorum ramazan sonu😂
kubraannecikk1 Leylaalin hem hazırlarken tırtıklıyorum hemde oturup tıka basa yiyorum meyvemi,suymu,ilaçlarımı da arada götürüyorum en son bir çatal tatlı 😂 gün içinde neden yemedim diye pişman olmayayım diye.