Eslem1 Sağlıkçıyım .Doktoruna selam söyle benden , ve bence değiştir doktorunu canım.Eğer senin beslenmen bebeği etkilemeseydi hiç bir doktor bunca kadınlra şunu ye bunu yeme demezdi .Hamilelikte doğru beslenme anneden daha çok bebek için bu kavram var , senin yediklerin bebeğe çok önemli.Artı aç kalman ,bebeğin tek aç kalacağı değil de , senden plasentadan beslenemeyeceği demektir , bu da bebekte anomaliler yaratır gelişim geriliği başlar , çocuk doğunca anemi görülür .Allah senin durumunu biliyo , ve ona görede senin durumunda müsade ediyo hatta haram kılıyo .Yani seni ibadetinden döndürmek isteğine birşey demek haşa hakkın yok haddimede değil .Ama gelin Annenin düşüncesizliği bazı yerde bilgi eksikliği ne gül gibi daha yeni doğmuş bebeklerin yoğum bakımda ne çile çektiklerini bilemezsiniz .Ben yenidoğan pediatri yoğun bakım ünitesinde çalışıyorum ,bunları bildiğim için uyarıyorum ve üzülüyorum bir sürü hamile kadın oruç tuttuyo hamile hamile yapmayın allah için yazık günahtır.Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻