ddm Merhaba arkadaşlar 37. Haftalık gebeyim gün içinde gece yada gündüz aşırı nefes darlığı yaşıyorum. Sürekli geniz akintim var. Boğazımda sürekli faranjit ağrısı var. Balgamli öksürük var sizede oluyor mu
Nurssss ddm 24 haftalığım aynı şekilde sırt üstü bi saniye bile yatamıyorum nefesim kesiliyo sürekli dik duruyorum öyle rahat ediyorum gece sag tarafa yatmak bi tek rahat geliyo 🥴
Zeynep_elam ddm hamilelikten öncede vardı şimdi tavan yaptı of çok zor her nefes alıp vermek eziyet resmen
cilekreceli Şuan nefes darlığı ve dehşet bir burun tıkanıklığı yüzünden ağızdan nefes alma sonucu kuruyup ağrıyan boğazla yazıyorum bunları. Bende de var
ddm cilekreceli Aynı şekilde tüm dün gece oruç tutarım.diye düşünüyordum sabah uyandım ağzım Kupkuru burnum tıkalı nefes alamıyorum tutamadım ☹️ burnum sürekli tıkalı illadin burun spreyi ile yaşıyorum resmen
mrv_krgz Ben de 14 haftalık hamileyim resmen nefes alamıyorum mecburen ağzım açık uyumaya çalışıyorum.
Ilkannem Bende şuan sanki nefes alınca ciğerlerim aciyormus kasiniyormus gibi bı tuhaf birşey çok derin nefes alamıyorum bı tuhaf oliyorum :( daha 30 haftalık …