Orticci 28 haftalık hamileyim ilk defa bu sabah vucudum titredi ev sıcacık ben buz kestim bir saat yatakta ısınmaya çalıştım neden oldu acaba
midekoruyucu Orticci bende 28. Haftadayım canım, aynısı geçen gece bana oldu gece uyurken titremeye başladım. Ertesi gün daha da fenalaştım 😅 3 gün yattım farenjit olmuşum. Hala boğazım ağrıyor 😂
mervemom Orticci aynısı bende de oldu ve ben maalesef kovid olduğumu öğrendim. Başka bir şikayetiniz daha varsa dikkatli olun. Benim ekstra burun tıkanıklığım ve hapşırmam olmuştu. Başka belirti vermedim önceleri.
Bbcln2913 Orticci İlk başlarda benim de vardı tir tir titriyordum sonra geçti şimdi 22+3 olduk 2 gündür yine var
litwine benim de hamileliğimin başlarında çay içince öyle oluyordu kafeinden olabilir mi 🤔 ya da çay demir eksiltiyor diye mi öyle oluyordum acaba ben de tansiyonum düşüyordu titriyordum aşırı zeytin yiyince geçiyordu
Orticci Aslında aşırı çay içmiyorum kafein felan ama bir anda uykudan uyandırdı üşüme ev sıcacık halbuki devam ederse doktora sormak lazım kanım mı çekildi acaba
annesininkuzusuuuu Kızlar bende 4 haftalık gebeyim. Özellikle sabahları vucüdumun titremesine uyanıyorum resmen. Bir bakıyorum tüylerim diken diken olmuş. 5-6 gündür böyle ,
Sedef88 annesininkuzusuuuu aynısı bende de vardı aynı dönemde oldu hatta 11. Hafta dayım daha yeni geçti diyebilirim
annesininkuzusuuuu İnternette kan şekeri seviyesinin düşmesi diyor ama bilmiyorum bende yarın doktora gidicem ona bir sorayım yazarım burayada
annesininkuzusuuuu Sedef88 Bebeğiminde ilgili birşey olmasın da hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahhh
23_irem Benimde titremek çok oluyor ama tiroidniz varsa olabilir benim tiroidim var ve ben çok az üşüyim sinirleniyim hemen titreme tutuyor avucunun içindeki ve ayak altındaki tüm damarların çekildiğini hissediyorum ama bir baktırın derim doktora
23_irem @Nur3446Çok kötü birşey vücudum tamamen kaskatı kesiliyor insan vücudunun ısısı yani birinin sarılması yada yorganın içine saç kurutma Makinesinini calistirmazsak gelemiyorum kendime 4 aylık hamileyken titreme tuttu korktum bebişe birşey oldu diye ama Allah’ıma şükür birşey olmamış
23_irem Sedef88 Aminn cnm aminn Allah’ım tüm hamile olan llara çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin