zeynepemiromer merhabalar 12+4 haftalık hamileyim doktoruma soramadım bidahaki kontrolüme daha var acaba folik asite ne kadar devam etmem gerekiyor bir tek onu kullanıyorum ama sadece 3 ay mı kullandınız rica etsem cevaplayabilirmisiniz?
MeliSeliMelih zeynepemiromer evet ben 12.haftada bırakıp içerisinde folik asit takviyeli vinalac die bir vitamine geçtim doktorumun tavsiyesiyle… şu an 9.ayımızdayız hala kullanıyorum o vitamini
Ozge20ulu zeynepemiromer 12 haftadan sonra bıraktım ben , muaniye daha varsa sağlık ocağındaki ebene de sorabilirsin canim
Dilekcnkn zeynepemiromer Ben aralıkta başlamıştım ocakta hamileymişim devam ettim 12 haftayken doktorum bıraktırdı başka vitaminlere geçtik genelde 12 haftadan sonradan bırakıyorlar ama herkesden herkese değişiyor bazıları 6-7 aya kadar kullanıyor en doğru bilgiyi doktorun verir☺️☺️
kucuktosbik27 zeynepemiromer elindeki bitene kadar kullandırıyorlar canım zaten onun dışında vitamin veriyorlar onun içinde defolik asit oluyor gebeliğin sonuna kadar bebek folik asite ihtiyaç duyuyor beyin gelişimi için
zeynepemiromer MeliSeliMelih o zaman bu ara bi doktora gitmem gerekiyor sanırım yonlendirmesyle hareket edeyim peki fazla bi süre kullanıminda birşey olur mu şuan 12+4 deyim devam ediyorum bi sıkıntı olur mu
zeynepemiromer kucuktosbik27 gerçi doktorum da yazdığı zaman bitene kadar demişti ama ben soramadım o zaman şuan bir tablet full duruyor heralde bitirmem gerekiyor onuda
deryakadri zeynepemiromer canım bende 12 hafta ken bitti 5-6 gün önce gittim şu an 13 haftalık gebeyim başka folik asit verdi bana bence danış alma boş yere
kucuktosbik27 zeynepemiromer için rahat olsun canım çocuğun beyin ve sinir gelişimi için folik asit veriyorlar zaten. Daha sonra verdiği vitaminlerin içindede folik asit var doğana kadar ihtiyaç duyuyor folik asite ben 34 . Haftadayım hala vitaminlerimde folik asit var ayrıca kuru yemiş badem ceviz yemeye devam ediyoruz folik asit vücutta depolanan bir vitamin değil günlük tüketilmesi gerekiyor haliyle ☺️