Melikekpln birprensesvebirprensannesi toplanmasini hic sordunuzmu doktora normal mi benimde arada karnim sertleşiyor sanirim toplaniyor sonra yumusuyor.. Aynen oylr her halimize şükürler olsun 🤲🏻
birprensesvebirprensannesi Melikekpln Evet canım sordum gün içerisinde normal kasılmaların olması ama sık sık olursa gel demişti
Melikekpln Sevi36610 titreme olmuyor da kordununu mu cekiyor napiyor gobek deligim cok aciyor bazen🤣 sesleniyorum gobek degilimi birak kendin oyna diue😀
Yumurcakk Melikekpln valla üstüne cok oturma kuyruk sokumun eğrilmesin der eskiler sende dıkkat et olabildiğince sert zemine oturma😍😂
Melikekpln Yumurcakk hep kanepede oturuyorum valla sertte degil ama yuruyus falan yapmiyorum ondan mi yoksa buyuyoruz ondan mi
Yumurcakk Melikekpln yürüyüşün fazlası iyi değil oturmanında öyle cok oturunca düşün üst bölgen hep kuyruk sokumun dengede tutuo e halıyle ağırlık onda. Cok yüklenme garibim alışık değil haklı😅
Atan 26 haftadayim ilk basindan beri hep sag kalcam agriyor simdilerde ise surekli kaburgalarim batiyor
Melikekpln Atan bebek büyüdükçe mideye etraftaki organlara baski yapiyo genisliyoruz ya ondandir canim ama doktoruna soyle tabi