canomm Ilk hamileligimde böyle bişey olmamıştı ama 2.de boynumda minicik minicik et benleri çıktığını fark ettim. bi tanede genital bölgemde biraz büyük çıktığını gördüm başına gelen varmi
ozlemak42 canomm benim ilk hamileligimde hemen hemen her yerimde çıktı yuzumde gogsumde boynumda dogumdan sonra döküldüler sadece bir kaç tane büyük olup kahverengi olanlar kaldı
berra-annesi canomm canım o et benleri incir yeşilken ağacından koparıyon sütü çıkıyor ya o sütü sürünce iki üç defa kopuyo kendi kendine biraz yanma hissi de yapabiliyo ama işe yaradığını gösteriyor şu an mevsimi değil ama yazın geçmezse bnce onu dene
Glbnpk canomm benim de anlayışınız gibi boynumda minik minik çıktı. Genetik sanırım Ananem ve teyzemde de olmuş.
Yumurcakk Aaa benımde gögüslerimde cıktı bu ufacık etler sonrada rengi koyulaşti kuruyup düştüler cok tuhaftı neydi acaba
canomm Genital bölgede siğil de çıkabiliyor muş o daha kötüymüş normal doğum yaptirilmiyormus enfeksiyon riski oluyormus ondan korktum ama değil çok şükür yinede doktora sorucam
Monarosaa canomm benimde göbek deliğimde çıktı hamilelikten mi acaba? Yani hiç duymamıştım da hamilelikte et beni çıktığını
Baobap canomm benimde göğüs çevresinde çıktı, olanlar bir tık büyüdü hatta bir tanesi biraz acıyor. Sabrediyorum. Araştırmalarım normal olduğunu söylüyor.
littlebee Boynumda ve göğüs çevremde minik minik et benleri. Doktoruma sorduğumda olabiliyor tamamen hormonlarla ilgili östrojen hormonu fazlalığından kaybaklanıyor dedi. Doğum sonrası dökülebiliyormuş ama geçmezse dermatoloğa danışın dedi.