Nisanurunannesi3850 Son 4 bugün gelicek galiba kizim dün aksam kanli nisanim geldi 1.5 santim acilmam olmus ve sancilarim var 🌸🌸darisi hepinize olsun insAllah kizlar
OMAYBABY Esmaaaa_15 bana da ilk gebeliğin 41. Haftaya kadar bekleyelim dedi dünden beri nişanım geliyor 1 cm açılma var bakalım ne olacak 😏
Esmaaaa_15 OMAYBABY bugun gittim kontrole en fazla 3 gün beklerim yoksa c.tesi yatış kabul etmiyorsan imza atıp gidersin dedi😔
Hazelkoc Esmaaaa_15 Bilgebiri kendini hic korkutma canim korkuya kapilirsan hersey daha zor benim bu ikinci dogumum olacak insallah ilkini suniyle yaptim korkarsan hersey tersine doner gayet sakin kalmaya calis rabbim hepimize kolaylıklar versin
Esmaaaa_15 Hazelkoc benimde 2 olacak insaallah ama bu kez hersey daha yavaş ilerliyor ve belirtu yok o yüzden suni sancıyı kabul edemedim tam olarak kanala da girmemis
gulsenmstf Samira34 yo alakası yok nısan gelmeden dgum yapan da var suyu gelıp nısanı gelmeyen var eltım de de nısan gelmemıstı dgum yaptı
OMAYBABY Esmaaaa_15 yarın gidicem ben inşallah açılma ilerlemiştir şimdi de hafiften kasıklarım ağrıyor inşallah kendiliğinden başlar doğum 🙏🤦🏻♀️
ikincikezanne_ Hazelkoc 16 kaldı bizimde kanala girmiş dedi doktor ama daha zamanımız var bizim. Sizlerin kanala ne zaman girdi
ulviyedemirbas2 Hazelkoc ay ben valla sezeryan olacak inşallah nstde gıdıyoruz sancı falan yok doktor gıt haftaya gel dıyor ama eve geldim mi gece yatamıyorum sancıdan 🤦🏻♀️
Buketkucuk Hazelkoc son 25 🙊 Ben fazla bekletmesin 1-2 haftaya gelsin istiyorum ama Rabbim neyse hayırlı ve sağlıklı olanı onu nasip etsin inşallah❤️🙏🏼