burcu_izmir Yigitkeriminannesi son 9 diyor bizim de ama canı ne zaman ister gelir bilemiyorum tabi 🐣 dün doktorumuz Paşa’nın keyfi yerinde daha niyeti yok dedi, gününü dolduracak sanırım 😇
Yigitkeriminannesi Denizgillerrr prensannesi62 burcu_izmir Ikicocukannesi32 mrysmyn58 WmonallissA Tgcaltn @Nisanurunannesi3850 Ebrkbykl ahenkk_1224 Tuba-12 Tusemefe8134 Eslinasare Zeynepppp55 aselsura123 Minnosannem12 Suheyla06 esraizmirli Zeynep_ayaz Ayy hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah ne kadar zormuş şu son günleri beklemek acaba ne zaman gelecek yavrum 🥰 Kilosu çok olmadan rahat doğum yapsam bari 38+3 ye 3400lüydü kilosu
prensannesi62 Yigitkeriminannesi bende bu gun ikili sayılara düştüm son 99 😂😂 geliyor gelmekte olan 7 8 haftalıkken 26 haftalar çok uzak daha çok zaman var derken benn😬😬
esraizmirli Yigitkeriminannesi ahhhhh ne güzel bir kilo maşallah 🥰 benimkide 38+2 de 4kg 24 grdı 🥲 yarın 39 oluyorum tekrar gidicem ona göre doğum şekli belirleyecek doktorum 😒
WmonallissA Yigitkeriminannesi bizimde geçen hafta 35. Haftada 3300 gramdı. Bakalım yarın kaç gelecek 😇 Doğumda haftaya çarşamba ama sezaryen olacağım için kilosu sorun olmuyor sanırım😇
Yigitkeriminannesi esraizmirli inşallah sizi zorlayacak kadar kilo almaz bebişiniz de istediğiniz şekilde dogurursunuz 🙏🏻🙏🏻
Yigitkeriminannesi Denizgillerrr inşallah doğum Kanalina başı girmis birkaç güne doğum başlar diye haber alırsınız doktorunuzdan 🙏🏻🙏🏻
esraizmirli Yigitkeriminannesi inşallah diycem ama sanırım sezeryan olacagım yarın doktorumla belirleyeceğiz ☺️
Gokceeeee-_ Yigitkeriminannesi Son 32 günümüz kaldı biz hâlâ çift rakamlarda sağ salim kucağınıza almak nasip olsun 😊