Tugba0654 Canım Kızım bir hafta boyunca her gün hıçkırıyorsun karnımdan çıkacaksın diye korkuyorum 😂 haftaya kontrolüm var bu hıçkırmalara göre kocaman olman lazım🤣
esraizmirli Tugba0654 benimkide günde 2 defa hıçkırıyor bir sabah bir akşam hıçkıra hıçkıra tosbik oldu 😁
Buketkucuk Tugba0654 benimde hergün en az 1 defa hıçkırır kızım, bazen günde 4-5 defa olduğu bile oluyor 36+2 haftalığız 🌸👻
Suheyla06 Tugba0654 ayy öyle hissediliyor mu ilk zamanlardaki gibi pıt pıt atış gibi mi oluyor yoksa hıçkırması daha mı farklı
Tugba0654 Suheyla06 başta da hıçkırıyordu ama şimdi biraz daha kuvvetli oluyor tabiii büyüdüğü için 🥰 düzenli vurduğunda hıçkırma demek işte 😅 1 saat bile sürüyor
Suheyla06 Tugba0654 1 saatmi ilk zamanlar oynaması için can atıyordum şimdi hıçkırık için atacağım 😂😂
Tugba0654 Suheyla06 Suheyla06 maşşallahh valla zaman öyle çabuk geçiyor ki o kadar hamileliğimin zor geçmesine rağmen.. sanki daha dün gibi 20.haftalar az önce ağlamaktan öldüm sırt ağrısına yatamıyorsun oturamıyorsun bacak ağrısı sinirim bozuldu nasıl ağlıyorum remen birden büyüyorlar ya bir gün önce bir şey yok diğer gün yatamıyorsun ya da birden ayağın şişiyor mesela 😭 zor ama güzel tabiiii