-Kbra8- hediyeadisen mustela ve minoris arasında kaldım ikisinin de içeriği temiz. İnstagramda mühendisinoğlu sayfasında bu başlık adı altında temiz içerikli ürünleri paylaşmış oraya bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada ben minoris aldım 😊
1pearl Pişik kreminde Hindistan cevizi yağı kullanıcam kızımda da onu kullandım şampuan da babyme aldım
Yesimknc @hediyeadisen Mustelanın setini aldık bizde şampuan, losyon, pişik kremi hepsi bir arada çok tavsiye ediliyo görümcemde arkadaşının eczanesinden aldı kendi cilt bakım uzmanı olduğu için biliyo ve bizde onu istiyoduk iyi oldu ☺️
NilayRuya hediyeadisen pişik kremi mustela aldım bir de sudocrem alacağım bulunsun ama şampuan da kararsız kaldım ya , Dalin mi alsam bilemedim 🙄
Mervuras26 NilayRuya dalin çok hoş kokuyor ama kimyasal diyorlar , en azından büyüyene kadar daha doğal tercih edelim 💜
Mervuras26 NilayRuya mustela aldım doğal içerikli denildiği için . Uzun vadede de bitmiyormuş hemen . Teendyoldan aldım . Ben normalini istemiştim ama avakodu göndermişler son üretim diye samimi olmam gerekirse kokusunu beğenmedim pek . Kendimde denedim hemen ☺️ Ama doğal içerikli olduğu için kullanacağım . Sonra değiştirir miyim bilemiyorum ☺️
Edadncl55 Şampuan mustela yenidoğan aldım pişik kremi yağ vs henüz alamadım ne alacağımı bilemiyorum bende suan