Elisduru_ Kızlar 3 gün önce nişanım geldi ama nst de de hiç sancim çıkmıyor ilginç geldi bu bana normal mi sizce bugün de 38. Haftaya girdim
Hly10 Elisduru_ Benim nişanım 37.haftada geldi şuan 38+4 üm ama bendede hala bişey yok :) Nişan geldikten sonra doğumun başlaması haftalar da sürebilir sağlıkla gelsinler 😊😊
Defneprensesannesi Elisduru_ bende 6 gün once nişanım geldi ve perşembe gunu gece 1 de dogum yaptım sezeryan oldum 🙆♀️
ikincikezanne_ Elisduru_ normal canım nişan gelince doğum hemen gerçekleşmeyebilir bir iki hafta sonra bile doğum olabiliyor su gelmesi durumunda doktorlar müdahale ediyor sadece su gelince 24 ile 48 saat arasında doğum gerçekleşmesi gerekiyor onun dışında müdahale de olmuyor en iyisi bol bol squat pilates topu merdiven inip çıkma yaparak sancı beklemek
Ftma_a Benim.nisanim geldiği gece suyundan sızma da olmaya başlamıştı. Sizde olmadı mı 3 gün dur bekliyorsunuz.
Elisduru_ Ftma_a nişan gelince ben hastaneye gttim zaten lavoboda geldiği için kanama oldu sandım hastanede ultrasonla baktılar nst ye bağladılar suyu yeterli sancılanınca gel.dediler
Nisanurunannesi3850 Bugun geldi benmde nisanim kanli oldugu icin doktorum hastaneye gitmem gerektgni soyledi 1.5 santm acilmam varmis yarina dogum olur buyuk ihtimal dediler ama blmyorm sancilarim duzensizdi suni istemedm eve geldm