Ozge890 Nupeell baya eksiğimiz var dogru düzgün pek biseyi alınmadı babamız kendisini toplayınca esyalarini alacağız 28.6 günlüğüm
Nupeell Gizoo87 Sağ sol yatıyorum anca ama ne tarafa dönsem omuzlarım kollarım ağrıyor bir doğursam da rahatlasam kafasindayim 🤭
Gizoo87 Nupeell şimdi doktordan çıktım bu zamana kadar her şey çok güzel gitmişti. Suyu azalmış. Yarın akciğer geliştirici iğne yapacaklarmış belki yaturacaklarmış beni gözlem için. Şoktayım 😔😔😔
Nupeell Gizoo87 Ciddi misin 🥺 çok geçmiş olsun canım yaşam sınırını geçmiş ama korkma ciğer geliştirici yapacaklarsa korkmana hiç gerek yok. İnşallah durdururlar 3-4 hafta kadar daha dualarım seninle stres yapma 🙏 benide haberdar et olur mu?
Gizoo87 Nupeell çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏 bebişler kalabildiği kadar kalsın içimizde inşallah. Siz de kendinize iyi bakın 😘🙋🏻♀️
Selvaa Nupeell 30+1 olduk herseyimiz hazır cok şükür odaları kıyafetleri hastane çantamiz falan hepsini hallettim hafta sonu ev boyanacak bakalim doktor 35. Haftada alabilirim dedi bebekleri ikiz oldugu için bakalim Rabbım kolaylık versin hayirlisiyla saglikla gelsinler insallah
Nupeell Selvaa Maşallah sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine 😍 ikiz bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor genelde erken doğuyorlar iyi yapmışsın hazırlıkları bitirmekle 💃
gmzlm23 32.haftayım ben de lohusa geceliği alınacak bana, bebeğin çarşafı nevresim takımı yıkanacak, hastane çantası falan hazırlanacak daha🙄🙄🙄
Nupeell gmzlm23 Ben bugün yıkadım 32yim bende yeter bu kadar tembellik dedim artık hazırlık vakti 💃 sende yap canım ne zaman gelecekleri belli olmuyor hem ağırlık çöküyor git gide 🤷🏻♀️
Miskokulum35 Nupeell 32+1 günlüğüz çoğu şeyler hazır tek tük şeyler kaldı. Bel ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısı var 🥴 artık uyumak istiyorum başından beri uyuyamıyorum 🥴 mide yanması da arttı artık Allahım kolaylık versin inşallah hepimize
Nupeell Miskokulum35 Hepsi bende de var uykular haram oldu gerçekten 🥴 bebişler doğunca da uyuyamıycaz o da ayrı bi mesele 😅
271011g Bizde 32 oldukkk 😍 bebek hep sağ tarafımda gün içinde hep sağımda hissediyorum sizdede oluyor mu bu durum? Bende yarın ilk nst ye giricem uzun sürüyor mu nasıl oluyo?
Nupeell 271011g Valla ben sağımda solumda her yerimde hissediyorum benimki çok hareketli maşallah 😂 nst 20-25 dk arası sürüyor beni yan döndürdü jel sürüp biseyler bağladı kalp atışlarına falan baktı çok şükür bir sıkıntı yok 🤗
Nupeell Miskokulum35 Sorma yaa zaten elimin uyuşmasından uyanıyorum sürekli ağlayacak gibi oluyorum çok zor 🥺
Miskokulum35 Nupeell yaaa geçmiş olsun. Bebek hareket ettikçe batma oluyor bendede acıtıyor. Bazen uykumda bağırarak uyanıyorum 😑
miskokulum1 Nupeell el kol uyuşukluğu beni de çok huzursuz ediyo, çok ağrım var ve sabahı sabah ediyorum hergün ☹️
Nupeell Miskokulum35 Bazen sağıma tekme atıyor benim de canım acıyor ama sağlık olsun yeterli sağlıklı olsunlar hareket etmeleri iyiye işaretmiş 🤗