Kızlar iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar. Ben suan 8 haftalık hamileyim, 7. Haftam da ilk defa çok hafif kahverengimsi bir damla kan geldi ilk gebeliğim, korktum doktoruma gittim alttan muayene etti bebeğimin kalp atışını duyduk ama medeni üstünde kanama görünüyor dedi. O korku ile neden oldu diye sormak aklıma gelmedi bile bir de kalp atışını duyunca rahatladım. Masa başı işte çalışıyorum aynı zamanda ama doktor her ihtimale karşı 10 gün rapor verdi bugün 6. Günüm evde olalı.
Bir de progestan verdi fitil olarak sabah akşam kullan, ağızdan alırsan mire bulantısı yapar dedi bir de hafta da bir pluton diye iğne yazdı geçen çarşamba ilk dozu vuruldum, yarın 2. Dozu vurulcam. O günden sonra herhangi bir damla kan dahi gelmedi çok şükür. Sürekli kontrol ediyorum kendimi. Aranızda buna benzer durum yaşayan var mı varsa nasıl atlattınız? Ben kötü bi durum olmadığına inanıyorum hem kalp atışını duyduğum için hemde kanamam o kadar küçüktü ki tesadüfen wc gittiğimde tam o esna da damladı bi damla günlük ped e. Gözümle gördüğüm için farkettim yoksa farketmezdim bile geldiğini çünkü yok denecek kadar azdı. Bir de 8. Haftama girdim bugün ama ne mide bulantım var ne koku hassasiyeti im. Gebeliğimde ki tek değişimim büyüyen göğüslerim 😊