eskisehir8 SinemKcbs Siyah zeytinin bu faydasını hiç bilmezdim bilgi için ayrıca teşekkürler, haşlanmış yumurta cidden çok tok tutuyor önümüzde çok gün var çeşit yaparız değişiklik olur hergüne ☺️ Teşekkürler yanıt için Allah kabul etsin şimdiden 🤲🏼
eskisehir8 Deletedmom23234 Belki son zamanlara doğru salarız diye şimdi ilk günlerin heyecanı sarmışken hazırlık dolu dolu olsun istiyoruz sanırım 🤭 Tost kaçınılmaz sondur zaten 😀😀😀
Melike eskisehir8 Biz bugün patlıcan biber közlemesi ve kahvaltılık tarzı yiyeceğiz. yemekten sonra tatlısıydı çayıydı o kadar şişiriyoruz ki kendimizi yemek yemeye yer kalmıyor insanın canıda istemiyor.
eskisehir8 Melike Doğru cidden insan acıkmıyor bile, biz evdeyiz gün içerisinde onlar işe gidiyor diye yinede dolu dolu yesin istiyor gönül ☺️ Vallahi en güzeli kahvaltılık tabiki belki yanına bir çeşit sizede afiyet olsun ☺️
tazeaane eskisehir8 bende gözleme yapıcam. Oruç tutamıyorum ama Eşimden çok benim canım istiyo sabırsızlıkla sahuru bekliyorum 😀🤦♀️
eskisehir8 tazeaane Ahhahhaaha ilahi ya ne tatlısınız yiyin ne yapalım bahane olsun bizede 😋😀 Bende oruç tutamıyorum ama sanki oruç gibi iftarda en hızlı ben yiyorum ne yapsak acıkıyoruz 😃😃
Suheyla06 Mavi87 yada kocamı şişkolattım iyicene habire acıkıyor 😂 hamur işi dediğin gibi beyaz un çabuk acıktırıyor 😂
Mavi87 eskisehir8 normal kahvaltı hazırlıcam dünde öyle yaptım. Tok tutmuş, özellikle tahin yumurta tok tutuyor
eskisehir8 Mavi87 Aslında en doğrusu o zaten biz bazen herşeyin abartısına kaçıyoruz, ilk günlerin heyecanlı tatlı telaşı işte ne yaparsın 😊 Afiyet olsun sizede
tazeaane eskisehir8 evet evet aynen öyle 😀 akşam iftara oruçlu gibi ne yapsam diye düşünüp yemek sitelerini taradım 😀🤦♀️ ama bence çok tatlıyız 😀😍