Kızlar 399+0 doktor sezaryen günü vermişti bu üçüncü doğumum ve ucude kız Rabbim yokluklarini göstermesin. Devlet hastanesinde doğum yaptım günlerden Çarşamba günüydü sabah 8 gibi hastaneye geldik nst ye soktular giyindim iş sondaya geldi ve ben sondadan çok korkarım ikna etmeye çalıştılar ama asla dedim fobi olmuştu resmen neyse aklım evde iki yaşındaki kızımda kaldı bensiz durmiycagni biliyordum doğuma gidene kadar kızım için çok ağladım eşim ve görümcem sagolsunlar destek oldular ameliyat a girerken çok korktum panik yaptım ve doktor okadar ilgisizki anlatamam sinirlerim bozuldu tutsam önlüğü den sarsicam ama tutamadım hiç soru bile sormadı ben soruyorum cvp vermeyince delirdim beni bayilttilar sipinal olmuştum ama panik sinir korku derken bayillttilar belkide ben bayıldım bilmiyorum gözümü açtığımda odadaydim şükür ama çok ağrım vardı igne serum derken hafifledim tabi onuda yapmamışlar inleye inleye taktırdım yani benim doktordan yana hiç şansım olmadı ama kontrole gittigimde söyliycem içimde kaldı çünkü çok sinir oldum