40 hafta boyunca sabırla beklediğimiz prensesimize bugün kavuştuk. Şuan hastane odasından yazıyorum. Bugün 40 haftamız doldu. Benim prenses gelmedi. Sabah kontrole geldik. Doktorum baktı 2 cm açıklık var ama nst de sancı falan yok tabi. Bebişin de 3900-4000 gr civarı dedi. İstersen suni deneyelim deneyebiliriz aslında dedi ama biz istemedik iri bebek diyince. sezeryan için yatışım yapıldı. Odaya çıkar Çıkmaz beni hazırlayıp ameliyathaneye götürdüler noldugunu anlayamadım bile. Belden bir iğne bacaklarım ısındı uyuştu kaskatı. Sonra mide bulantısı, baş dönmesi, kulak çınlaması geldi. Allahım dedim sabır ver dua ediyorum bu arada burası baya kötüydü. Seruma iğne yaptılar iki tane tansiyonum düşmüş. Neyse kendime geldim şükür. Doktorum geldi. Başladı ameliyata. Çok sürmeden yavrumun sesini duydum. O an basıl bir duygusal boşalma yaşadıysam hüngür hüngür ağlamışım. Sonra gösterdiler bana çıkarırken kakasını yapmış benim yaramaz boynuna da 2 tur kordon dolamış. 3900 gr doğdu üstüne. Biraz da solunum sıkıntımız oldu. İşte bunları duyunca dedim ki ne kadar doğru bir karar verdim de çocuğumu illa normal doğuracağım diye suni sancı ile zorlamadım. Temizlediler doktorum dikişleri dikerken. Prensesim hanıma geldi öptüm kokladım. Yenidoğan ünitesine götürdüler biraz müşahede kalsın çocuk doktoru görsün diye. Benim ameliyathanede işim bitince beni odama aldılar. Tabi ben bebeğimi bekliyorum biraz korktum uzun sürer mi Çıkması Yenidoğan’dan diye ama 2 saat sonra yanındaydı. Annelik çok başka bişeymiş. Şimdi o uyuyor ben onu izliyorum. Sizlere tavsiyem de ihtimalleri iyi ölçüp biçin herşeyin hayırlısını isteyin aklımda hiç yokken sezeryan oldum ama ilki oldum. Doktorum normal doğum taraftarı olmasına rağmen çok doğru bir karar verdin çok uzun sürerdi dedi. Rabbim herkese evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah 😍❤️