Karadeniz61 Erken doğum yaptım bebeğime hiç dokunamadım doğumda kovid olduğumuzu öğrendik eşimle.. bebeğim hastanede biz evde.. ben iyiyim ama eşimin öksürüğü geçmedi… eşim yüzünden bebeğime kavuşmam geçikcek diye korkuyorum.. öksürüğe ne iyi gelir.. canım çok sıkkın.. eşimi evde bırakıp bebeğimi alıp resmen anneme gidesim var okadar bencilleştirdi kovid beni.. çünkü ben iyi olmama rağmen eşim tüm evi maskesiz öksürerek geziyor ben maskeli geziyorum… anlamıyorrrr.. iki dündür mesafeliyim ona yanında istemiyorum seni diyorum
mlkkk Karadeniz61 eğer negatife döndüyse öksürük malesef devam ediyor benimde iki hafta oldu geçeli ama hala öksürüğüm devam ediyor illet hastalık galiba ciğerleri etkiliyor 🤦🏼♀️ Ben boğazımı sıcak tutacak şeyler tüketiyorum canım ama hem kronik astımdan kaynaklı kuru öksürük hemde koronadan dolayı ciğerden öksürüyorum limonlu sıcak su ballı sıcak süt filan içiyorum ama ciğerden gelene etki etmiyor bence bu arada soğuk şeyler tükettiğimde daha da artıyor onu farkettim biraz daha devam ederse göğüs hastalıklarına gideceğim eşinde öyle yapabilir maske daha da artırıyor öksürüğü
Taze_gebe Karadeniz61 canım bebek hast çıkmadan da annene geçebilirsin sonuçta emzireceksin hep korunman lazım eşin de rahatça öksürsün tam iyileşsin üstğnden de zaman geçsin hatta öyle bir araya gelin strese grimektense ona yemek yap bırak dışardan da söyler tost yapar vs evin de bütün odalarını gezmesin benim eşim poz oda ve tuvalet dışında yasak dolaşması dolaba vs bile açmıyor ben götürüyorum yemeğini her şeyini her yerş silmektense böyle yorulurum daha iyi dedim
harece Karadeniz61 biz ikimizde temaslıyız sadece herhangi bir belirti yok ve odaları ayırdık maskeleri ortak alanlarda takıyoruz. Sizde bunu deneyebilirsiniz. Süt içine zencefil bal iyi geliyor. Ciğerlerinde problem varsa Hindiba yağı aktarlarda var suya damlatılarak içiliyor
Karadeniz61 mlkkk inşallah negatife dönmüştür yoksa bebeğime kavuşamıcam😭 çok strestliyim 34+4 te doğum yaptım bugün ilk defa sütümü verdim bebeğime.. sütüm kesilcek diye de korkuyorum bebeğime kavuşamama korkusundan
mlkkk Karadeniz61 bu bi süreç canım neden kavuşamayasın Allah sağlık versin de geç olsun bebeğine üzülme bu günleriniz geçecektir dediğim gib yeter ki sağlık olsun.Karantinanız bitmediyse ben hergün limonlu sıcak su ve zencefil çayı yapıp içtim çok terletiyordu terkedikçe daha iyi hissediyordum.İster taze zencefille çay yapın için ister toz zencefili bala katıp yeyin acı bi tadı var ama öksürüğe iyi geliyor ben karantinam bittiğinden beri yapmıyorum bende yapayım en iyisi 😅
Karadeniz61 Taze_gebe kesinlikle haklısınız, birde lohusayım sözde… isyan edesim var çook doldum çokkk
Karadeniz61 harece bizde odaları ayırdık, yatana kadar tüm evin camları açık hatta bebek odasının odası kapalı alttan örtülü ve gece gündüz acık, eşim benim alanıma maskediz geliyo ona kızıyorum kendini iyi görüyo ama öksürüyor