BelisinAnnesi Kızlar 24+3 oldum oğlumu bekliyorum hayırlısıyla . Valla 63 kiloyum ama oturduğum yerden kalkamaz oldum erkek bebek karnı değişik oluyormuş o kadar aşşağıdaki. Bu arada ikinci gebeliğim kızımda böyle değildim hiç
Asyakuzusu BelisinAnnesi Benim ilki erkekti. Yukardaydı göbeğim öyle rahattımki hamile olduğumu anlamadım son güne kadarda çalıştım. Şimdi kızım olacak hayırlısıyla ama göbeğim çok aşağıda ve çok ağrılı geçiyor. Yani cinsiyete bağlı değil bence
_hira_ BelisinAnnesi benimde son 101 günüm 🧿 benim ilk kızım da böyle değildi ama ikinci erkek aşağıda gerçekten
nikoland BelisinAnnesi benimde ilki erkekti bu kız 20. Haftadayım ama diğer hamileliğimin 34.haftası gibi 😭 sanırım 2.ler daha yorucu oluyo karnımız iki defa çıktığından daha çabuk büyüyo. Bu hamileliğimde uyurken kasık ağrılarından sağa sola dönemiyorum zor valla
BelisinAnnesi nikoland aynen dediğin gbi ikincide karın hemen büyüyor ondan galiba nefes almada zorlandgm için geceleri hiç uyuyamıyorum
_hira_ BelisinAnnesi benim ilk hamilelikte bu göbekle doğuma girmiştim 🙈 bunda çok çabuk büyüdü göbeğim valla yataktan kalkmak zor oluyor 🙈
_hira_ Esma21 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Erkek benimki . Bu sene erkek senesi olacak herhalde 🙈
_hira_ Esma21 aaaa detaylıya girmediniz mi ? Detaylıda net kesin söylüyorlar . Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin hiç önemi yok
Esma21 _hira_ girdim yüzde 80 kız geri kalan yüzdeliği de erkek gibi denildi olsun ya hayırlısı olsun inşallah 😊